tirsdag den 11. marts 2008

Tænk - altså nej

hvor tiden bare iler af sted. Nu er sønnen allerede, blevet transporteret 4 gange (hver mandag) til teori, til førstehjælp i lørdags og til lægen forleden dag. Lige pludselig står den unge mand forhåbentligt med et lille lyserødt kort i hånden. Så spørger jeg lige, hvad er den store forskel fra dengang til nu?Kan godt hjælpe lidt: Der mangler hjulkapsler på den nye bil. Baggrunden er pænere på øverste billede, sort/hvid kontra farvebillede. Hvad der ikke kan ses på billederne, er prisen. Det er godt nok blevet hammerdyrt, at tage kørekort i dag. Håber inderligt, at han består første gang.

15 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg kan nu også godt lide den øverste model. Datteren skal i gang efter gymnasiet og det er meget dyrt ....

Sister Bonde sagde ...

Marianne - jeg glemte at skrive, at den nederste er en stationcar. Men det var en lækker bil, den øverste, måske nogen har lyst til at gætte, hvad det er for en.
Sindssyg dyrt med det lille plastikkort.

Anonym sagde ...

Mit lille plastikkort kostede 1.500 kr i 1976 - mon jeg havde fået hele 2 køretimer for det beløb i dag ;-) Dejlige billeder - begge to, ikke mindst pga chaufføren. Jeg afholder mig fr at gætte - er totalt uvidende om bilmærker :-)

billedmager sagde ...

Ja det er dyrt at lære at køre i bil.
Det er gud ske love penge der er godt givet ud på længere sigt!

Madame sagde ...

Sister, er det ikke en Opel Rekord fra starten af 70'erne?

Lene sagde ...

det er hundehamrende dyrt, men det er skønt, når de har fået kortet :-)
God arbejdslyst, godt første dag gik godt og at truckerdrømmene fik lidt næring :-)

Sister Bonde sagde ...

Tænk at du kan huske sådan noget et cetera, hatten af. Chaufføren i ental, hvem af dem mener du så ;o)

Madame - godt nok tæt på - og der kommer ingen præmie. Det er en opel commandore. Startede med at tage kørekort i august 1974, så mon ikke modelen er et par år yngre. Hvad ved jeg ;o)

Lene - tør næsten ikke sige/fortælle det, men det er anden gang. Så vi kommer op i 20.000 kr. klassen. Vi havde købt og betalt det første til ham, men da havde barnet desværre ikke det overskud, der skal til, for at fuldføre. Denne gang betaler han selv.
Skønt med truckerdrømme.

Jette H sagde ...

Kan også huske, hvad mit kort kostede.... måske mest fordi jeg var blevet det lovet, hvis ikke jeg røg.. det gjorde jeg dog i smug, og måtte så selv betale ..... 1035 kr. maaaange penge dengang i -74.... men fik så til gengæld en lille gul Fiat at køre i........min far var mekaniker ;)

Sister Bonde sagde ...

Det var dog utroligt sådan en superhusker I har, nogen af jer. Min har det ikke for godt - på det område. Fyyyyyyy Jette - at du røg i smug. Det må man ikke - kunne jeg aldrig finde på ;o)

Anette B sagde ...

Det er vildt dyrt! Mit kort er forholdsvist nyt og det kom da lidt over 10000 kr. Men jeg er superglad for at jeg endelig tog mig sammen og fik plastickortet. Håber din søn klarer det i 1. omgang!

Sister Bonde sagde ...

Anette - stort tillykke til dig og vi håber og krydser fingre, når vi kommer dertil.

Anette B sagde ...

Tak sister B - det var ikke helt let -jeg er et godt stykke fra de 18 år :P

Sister Bonde sagde ...

Anette - jeg var 50, da jeg tog stort kørekort til lastbil - man kan når man vil :D

Anette B sagde ...

Det har du ret i Sister B :) Men Århus er altså svær at færdes i - både kørende og gående så jeg synes det var svært - specielt med teorien. Jeg elsker at køre i bil! Bruger du lastbilkørekortet så?

Sister Bonde sagde ...

Gu er det da svært Anette - Århus er vel ikke værre end alle andre større byer. Tog lastbilkørekort i Næstved, og der er godt nok mange små gader. Desværre bruger jeg det ikke, må ud og købe en lastbil først ;o)