fredag den 7. marts 2008

Toastmaster

Telefonen ringede i går aftes, og der blev spurgt, om jeg ville være toastmaster til et kopperbryllup, som vi er inviteret til i næste måned.
"Vælg ikke en toastmaster uden at have hørt og set personens fremtræden i tilsvarende situationer. Ydergrænserne er den nervøse og snaldrede toastmaster til den ene side og den selvglade toastmaster der egentlig bare taler om sig selv til den anden side."
Så det går jo ikke - vel? Har aldrig nogensinde prøvet sådan et hverv før - snaldrende måske - men ikke, at skulle styre sange, taler, personale osv. osv. på den måde. Stor respekt for dem, som kan. Det må være en medfødt gave, at kunne stille sig op og være morsom/professionel/ikke pinlig.

"Husk at brudeparret har valgt netop dig, fordi de stoler på dine evner som toastmaster. At være toastmaster skal være en positiv ting for både brudepar, gæster og toastmasteren selv, derfor bør du sige til brudeparret, hvis du ikke ønsker at være toastmaster - så de kan nå at finde en anden."
Finder det faktisk meget ærefuldt, men, men, men, jeg vil være alt for nervøs flere uger før, om det hele kommer til at gå, som det skal. Vil ikke kunne nyde et sekund af den fest, så det må blive et nej - desværre. Tror det er bedre at kobberbrudeparret ringer efter Frank her - for jeg har ikke nogen rød jakke ;o)

14 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg kan godt forstå at de spurgte dig og samtidig kan jeg godt forstå at du takker nej. Man ville ikke kunne nyde festen på samme måde..... Men lap det i dig, at de spurgte dig...........

Sister Bonde sagde ...

Det var sødt af dig Marianne - jeg lapper og lapper. Vi skal være på Beghuset i Dragør, måske du kender det?

kokken pipper sagde ...

Flot at du blev spurgt, og flot at du sagde nej. Men jeg kan da godt forstå at de spurgte dig :-)Nyd nu din sidste fir-fredag i laaaang tid! kram fra vest..

Shabby - Marianne sagde ...

Det bedste sted og maden er en oplevelse for sig selv.... glæd dig

kokken pipper sagde ...

Gæt selv hvad der SKULLE ha stået!

etceterablog sagde ...

Siger fuldstændig som Marianne og Fr. Koch: fint at du blev spurgt - forstår fuldt ud at du takkede nej. Det bliver en dejlig fest for alle - og du kan glæde dig uden sommerfugle i maven:-)

Sister Bonde sagde ...

Fr. pippelip - det kan jeg simpelthen ikke gætte ;o)
Har ikke sagt nej - endnu - men sender dem en mail med link til dette indlæg.

Dejligt Marianne.

Det er nemlig lige det et cetera - der vil være fuldstændigt fyldt op med sommerfugle, så jeg overhovedet ikke vil nyde festen. Men på den anden side, så er der ingen - ud over kobberbrudeparret - som kender mig. Hmmmmmm.

tankedrys sagde ...

Det er altid rart når folk viser de har tillid til én!

Men jeg kan godt forstå, at du takker nej. Jeg ville også være så nervøs at jeg slet ikke ville kunne nyde festen....
Så hellere hjælpe på anden vis...

Jette H sagde ...

Tillykke med at du blev spurgt, flot at du siger fra, kan fint følge dig, mht sommerfuglenes flagren laaangt tid før... Nu kan festen bare nydes..

Sister Bonde sagde ...

Velkommen til tankedrys - dejligt med nye - og tak for din back-up.

Det er nemlig flot Jette - har lige modtaget mail, at indlægget er læst af det kommende kobberbrudepar og at de finder en anden. Pyhaaaaaa. Nu skal der nydes fest.

NILLE sagde ...

Det var da ellers lidt af en cadeau - men kan sagtens forstå dig, Der skal også være plads til at nyde festen... for dig, og for værtsparret så de ikke skal være nervøse på dine vegne. Jeg er absolut heller ikke god til det med taler - jeg bliver så rørstrømsk!

Sister Bonde sagde ...

Nille - det er nemlig et smukt cadeau og det er taget til mig og ligger langt inde og hygger sig. Bliver også totalt rørstrømsk - sprøg lige om der er en som glæder sig til den 24. maj - også. Yes.

Lene sagde ...

Jeg nåede lige at tænke, det er lige sister :-) inden jeg læste videre, men jeg tager hatten af for dig. Det at mærke efter og så sige det man føler, er der ikke mange, der gør.

Sister Bonde sagde ...

Lene - det bedste er næsten kobberbrudeparret svar (den kvindelige part), som du får her: Vi kan da ikke have, at du ikke kan drikke flaskevis af god rødvin den aften! Nej, spøg til side, jeg er heller ikke den, der rejser mig op i store forsamlinger og siger noget sjovt og underholdende. Vi spørger en af de andre, og så kan det jo bare være vores hemmelighed, at du blev spurgt først!

Det er da smukt og ærligt og dejligt.