søndag den 2. marts 2008

Tog mig

sammen og gik en tur i bælgravende mørke, inden sidste afsnit af "Sommer". Madame, du skulle ha været med, for det var dog den smukkeste stjernehimmel. Desværre overmandede utrygheden mig, og der måtte returneres til det lille lune hus. Kunne intet se, og der kan altså godt komme en "jagt"-hund farende ud, fra en af gårdene. Havde glemt, at kalde på min trofaste følgesvend - hunden Samson. Men en lille rask gåtur, hvor jeg blev blæst godt igennem, er bedre end ingen gåtur.

11 kommentarer:

Anemone sagde ...

Nei nei og nei så lenge og godt jeg nå har kost meg i bloggen din igjen.
Da jeg har vært bortreist på diabetsmøte med venner og pasienter (og mye god vin) denne helgen, har det ikke blitt mye blogging. Mye å lese og ta igjen ser jeg.

Vakre bilder av barna, VIRKELIG vakkert ble det kjære Sister, og billedoppheng ble 110 % :-)

Jense-gutten har gått itl filmen ser jeg :-) og snakrt kommer da sikkert flere tilbud fra Hollywood. Så snart ser du vel bare rumpen på han på tur til LA.
men hils han å si at juletreet vårt "drakk" mange liter i løpet av en uke her i huset !!! Og dET var dog til og med et dansk tre.

Nydelig fat og en nydelig mor også.

Klem til deg herfra i kveld.

Sister Bonde sagde ...

Anemone - hvor er det skønt med dine opdateringer, og hvor det glæder mig. Tak for rosen til billedophængningen, vidste det lige var dig.
Jeg skal hilse skuespilleren Jensegutten og fortælle det om vandet.
"fat" ved jeg ikke lige, hvad betyder, men nydelig mor - det forstår jeg :D

Lene sagde ...

stjerneture er dejlige, men jeg har altid Laika med mig af samme grund som dig :-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Lene, skulle bare have gået den anden vej, og fået hunden med. Men der er gadelamper, og dem gider jeg ikke at "gå i" ;o)

etceterablog sagde ...

Til gengæld er det bælgravendes mørke jo netop "skyld i" at samme stjernehimmel ses så godt, det er slet ikke det samme at kigge stjerner når der er baggrundsbelysning fra byer ... - du må ha' en hund, må du - så du kan gå trygt :-)

NILLE sagde ...

Jeg har jo ikke stjernehimmel - men jeg elsker at gå 'Midt om natten' ;-) Måske fordi en storby så endelig falder til hvile. Jeg bor på en lang avenue - med store smukke træer og fantastisk smukke huse... og så går jeg en tur, og kigger ind ad vinduerne og ser folk leve. Det elsker jeg! Ens skridt har en anden lyd om natten - og så kommer man hjem med røde kinder og en god søvn i sigte!

Sister Bonde sagde ...

Ikke flere dyr på denne martikel et cetera, har haft nok. Du har ret, det er jo netop derfor man kan se den smukke himmel.

Så smukt, så smukt Nille - tror noget af det bedste jeg ved, er at kigge ind af folks vinduer ;o) Herude er der bare ikke så mange af dem. Men kan huske i Amsterdam, wow, det var skønt. Der var virkelig et lille skuespil, i hvert eneste hus.

Madame sagde ...

Det er dejligt at komme ud og gå, men man skal føle sig tryg - ellers er det ikke rart. Når man går i mørke, er det spændende, at man kan kige ind og se, hvordan folk har indrettet sig - det kan man sjældent om dagen.

Sister Bonde sagde ...

Madame - du har så evigt ret - det kan man sjælendt om dagen ;o)

Holme sagde ...

Der er ikke noget bedre end en ordentlig omgang blæsevejr :)

Sister Bonde sagde ...

Velkommen til Holme - og yes, det var bare så skønt, at blive blæst igennem.