fredag den 11. april 2008

Alt står i

kobberets tegn i dag, vi skal nemlig til vores første kobberbryllupsfest. Sangen er klar til brudeparret, og den har godt nok kostet sved og tårer og enormt mange udkast.Alle udkastene vil blive leveret i en affaldssæk, smidt rundt på bordene - sådan. Ikke så meget spekulation over smukke farvetryk og sangskjuler, ovenstående er da meget nemmere. Vi skal på restaurant Beghuset i Dragør, og vi glæder os bare så meget. Men inden vi lander i Dragør, må vi nok lige forbi datteren og se om hun trives.Atter en total vellykket grinetur med tøserne i går. Dejligt sted - Møns Bryghus - men det bliver det ikke næste gang. Vi er til rødvin, alle tre, som det ses på billedet. Den ene tøs, har vist allerede fået for meget ;o) Ha en dejlig fredag/weekend.

12 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

En god rødvin... Det er bare sagen :o)

Sister Bonde sagde ...

Findes næsten ikke bedre - Bambi ;o)

Madame sagde ...

Det lyder godt, at I skal på Beghuset! Der elsker jeg at komme, og vi er der mindst én gang om året. Det er også en skøn by, Dragør, at gå en tur i. Rigtig god fest!

Sister Bonde sagde ...

Tak Madame, det var da en anbefaling af karat, bliver spændende. Tror desværre ikke vi når en gåtur - må blive en anden gang ;o)

Shabby - Marianne sagde ...

Sister du forstår at nyde livet :-)

kokken sagde ...

Sister du ønskes en rigtig god fest! Dejligt du ikke har nogen opgaver i aften udover at nyde festen og stemningen. Vil tænke på dig og forstille mig at du skåler i et godt glas rødvin og er sammen med mennesker du holder af.god week-end herfra!knuzzer fra hende lippgloss

Helle K. sagde ...

God fest! og god weekend. :)

Lene sagde ...

God fest, og godt du fik sagt hvervet fra dig, så du kan nyde festen, og jeg tror, kobberparret vil nyde jeres gave. Så vidt jeg husker, har jeg vist en mage til :-)

et cetera sagde ...

Du er da en værre "festabe" lige i tiden ;-D
- men du forstår at nyde det - og det er god livskunst - "Beghuset" ser rigtigt spændende ud - go' fest - og go' weekend!!!

Sister Bonde sagde ...

Marianne - kan man andet ;o?

Hold da k..., hvor er du altså bare skøn fr. lipgloss, en el. anden dag må jeg gi dig en rigtig krammer. Drømmer om at se de store figurer ved Esbjerg, så skal vi ses.

Helle - og bare så meget i lige måde.


Nemlig Lene - glæder mig til at høre/se vedkommende som tog i mod hvervet ;o) Og yes - du har nemlig én magen til, du skal nok få besked, om den falder i god jord.

Er en festflodhest et cetera, føler mig stor og tung ovenpå alt det lækre mad og skønne vine.
Men tusind tak og i lige måde god weekend til dig og dine <3

Anemone sagde ...

Så utrolig trivelig det så ut til å være da. Dameaften !! Det har alle behov for innimellom :-)

Fin lørdag til deg.

Sister Bonde sagde ...

Altid behov for dameeftermiddag/aften Anemone, findes ikke bedre.

I lige måde fin lørdag til dig.