mandag den 14. april 2008

Det kære barn

gav middag til sin mor og far, på Café Laika i går aftes. Det var godt nok lækkert. Der var flere, som sad udenfor og spiste, ikke fordi der ikke var plads indenfor, men fordi de nød det skønne vejr ude. Skiltet skulle I lige se, vi valgte, at spise vores egen gulerod hjemme ;o)

Sønnen på 22½, har truet med aldrig, at flytte hjemmefra. Håber inderligt, at der snart kommer en pige på en hvid hest og henter ham. For hvem kan dog stå for sådan en ung, smuk, eksperimenterende dreng ;o)

11 kommentarer:

nina sagde ...

Tja, havde man nu været en hel del år yngre, sådan ca. det halve af nu, så.... Håber guleroden også smagte! Rigtig god uge til dig. :o)

Sister Bonde sagde ...

NINA - altså, havde du ikke føsdag i går? Og er ved at nærme dig min alder ret hurtigt ;o)
Gulerødder er altid gode. I lige måde god uge til dig.

Bambi72 sagde ...

Dejligt med en datter der inviterer jer ud :-D

kokken sagde ...

Han er da tæske-lækker - men kan han sidde stille på en hvid hest. Det tror jeg ikke ;--) God mandag herfra lipgloss

Sister Bonde sagde ...

Søde bambi - det var nu sønnen - datteren ser vi stort set aldrig (hernede). Hun er flyttet til den store hovedstad.

Du kan tro han kan sidde stille, meget længe ;o) Og så ligner han sin far - meget. Kan godt li, at du er faldet for mit navn til dig - fr. kok.

madame sagde ...

God ide at invitere sine forældre ud - jeg sidder bare og venter på, at min søn gør det samme :-)
God mandag til dig!

Sister Bonde sagde ...

Madame - der var lidt (du ved nok) - synes du ikke du skulle invitere din mor og far ud og spise i aften, skat? Men det var/blev superhyggeligt. I lige måde god mandag - det som er tilbage - og skal jeg ringe til din søn og give ham en hint ;o)

Helle K. sagde ...

Han ser spændende og flot ud - jeg har et stk. datter på 18, men der er nok lidt for stor afstand :)

Sister Bonde sagde ...

Afstand betyder ingenting, hvis man er forelsket. Tak Helle for tilbuddet. Håber at I alle kan se, at han har manipuleret kraftigt med øjenfarven/pupillerne ;o)

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Jeg ligger inde med en lang flot tøs på snart 21 - 1,80 høj, spiller violin og elsker livet... var det noget.. skal vi ud i nogle forhandlinger om nogle kameler eller noget.. Hilsner fra Ærø

Sister Bonde sagde ...

Charlotte - det er da lige hvad vi skal. Skal jeg sende ham afsted i morgen? Lyder godt nok spændende. Han er lige så høj. Hilsner fra syden.