torsdag den 17. april 2008

En mand kom

over broen - i går aftes. Endelig efter 8 måneders ventetid, var han her,og det også på Dronningen fødselsdag. Gid at hun havde føsdag hver dag, så vi kunne få afklaret alle vores hængepartier, og slippe for venten og venten og venten. Siden juli sidste år, er vi blevet lovet, at Skov- og naturstyrelsen, ville komme og tilse den skov, som naboen har plantet op til vores skel. Om det var lovligt. Man må plante skov 15 m. fra skel mod nord og 30 m. fra skel mod syd. Her er det direkte op til vores skel mod nord. Desværre fik vi ikke medhold i (og vores håb om), at naboen var for tæt på. Manden kunne se, at det var buske der var plantet op til og ikke træer. Se det tror vi jo så ikke på, men det må tiden vise.

Mod syd har naboen plantet ask, eg og bøg 5 m. fra vores køkken/stue-vinduer. De kommer op i en 10 - 15 meter højde. (Lotten kan nok fortælle mere ;o) Her sagde manden: Det er noget lort det her, hvorfor f..... har han gjort det? Har I generet ham på nogen måde? Jens og jeg lignede et stort spørgsmålstegn og tabte kæben. Vi generer ikke nogen, men der er nogen, der virkelig generer os. Kommunen har været ude og se det, og kalder det direkte chikane. Nu må vi vente igen, til manden ringer og fortæller, hvad vi kan gøre. Måske vente til træerne er vokset op og så få hegnssyn herud.

Stykket bagved havemøblerne er tilplantet med skov.Ved I hvad derude - det gør ondt i maven - og det tærer grusomt. Undskyld jeg bliver ved med, at skrive om det, med DET hjælper.

13 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg er uforstående overfor at man ikke kan leve i fred og harmoni. Hvorfor plante store træer 5 meter fra jeres køkken - det er mig en gåde ........Men hvad ved en bybo om det...

Sister Bonde sagde ...

Det er jo netop det Marianne - at det ER uforståeligt, og derfor gør det ondt.
Vi må nok prøve, at tale med ham igen, selvom manden er ikke til at tale med.
Vi er mest til fred og harmoni - men din nabo vælger du jo ikke selv.

Anonym sagde ...

Sister Bonde, du skal da blive ved med at skrive om det der giver ondt i maven....det er det en blog også er til.. Dem der ikke "orker" at læse det , kan jo bare springe videre i teksten :-) Øv jeg håber på en god løsning...snak med den nabo igen? måske er han mere lydhør denne gang

Bambi72 sagde ...

Altså det der, det er bare SÅ træls... Hvad fanden har naboen dog gang ??
Og Du... Du skriver bare løs...

Helle K. sagde ...

Jeg forstår godt, at det kan give dig ondt i maven - man fatter jo ikke, at noget menneske kan få den ide, at plante 5 mtr. fra andres vinduer. Jeg undres og jeg er rystet.

kokken sagde ...

Håber bare så meget at I finder en god løsning på problemet, for det mærkes tydeligt at det fylder nede i maven. Godt du skriver om det og ærgerligt at naboen ikke er modtagelig for fornuft! Skulle jeg lige starte yaris'en og så lige ruske ham bare en lillebittebitte smule ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Anne - har her mens vandet plaskede ned over mig, tænkt mig at skrive et brev til ham. Det gør jeg, så må Jens bestemme om vi sender el. ej.

Bambi - det er jo netop lige det vi ikke aner. Jeg skriver videre ;o)

Helle - tusind tak for din støtte - det hjælper.

Fr. kokkelophiphopgloss - kan du så komme afsted - og det kan ikke gå for langsomt ;o)
Neeeeej - du må hellere blive og passe på sokkeholderen/tyven. Men hvis I en dag, skal se øen - såååååå.
Tak i den grad for supporten - knus.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

SUK - kunne man ikke komme til at "vande" haekken med "lidt" ukrudtsmiddel?

Sister Bonde sagde ...

Tina - ikke fortæl til nogen - men det har Jens gjort (lidt ;o)

et cetera sagde ...

Det er kun godt at du får luft - bliv endelig ved - for det er utroligt synd at "skiderikken" har den magt over Jeres tilværelse - bare jeg kunne gøre noget!

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - du kan sætte dig ind i fr. kochs bil og så tror jeg nok lige, at den nabo ville blive sat på plads.
Nejjjjj, vi klarer os nok, så det skal DU om nogen - ikke tænke på. Knus til dig.

kokken sagde ...

Det ville ikke tage mange minutter for os at yde lidt nabo"hjælp"! Altså at hjælpe dig med naboen!

Sister Bonde sagde ...

Kæmpe møs/knus til dig fr. kok