lørdag den 26. april 2008

Er bare så

træt, så træt og ikke spor fuld af energi ovenpå en skøn ferie. Håber det bliver bedre i morgen. Får intet lavet - udover at sætte en vask i gang - tørre lidt borde af, og nu må støvsugeren altså frem. Men skal lige fortælle om mødet i torsdags med Tina - omme i London, og dog, for Tina har godt nok beskrevet det så levende at, hvis du har lyst, så læs her: Dagens lunch time vandring. At læse Tinas blog giver én stor lyst til at rejse til London, for byen beskrives med en passion og glæde, så man føler man er med i Tinas skridt, når der gås ture gennem spændende gader og stræder. Der tages dejlige billeder og fortælles vidt og bredt, fuldstændig som når Nille beskriver sit Bruxelles. Hvor er det en gave, at have disse skønne kvinder (for det var/er Tina) rundt omkring, så vores horisonter bliver udvidet i den grad.Tusind tak for et skønt møde Tina - håber vi ses en anden gang - så vi atter kan lytte til skønne Fur-sprog ;o)

8 kommentarer:

Anemone sagde ...

Velkommen hjem kjære venn !!!

Ser, og håper, dere har hatt det kjempeflott. Har faktisk ikke rukket å savne deg denne gangen, for her har vi hatt så nydelig vær at dagene bare har flydd avsted.

Gleder meg til å se mer av denne turen da, og London er jo bare en fantastisk by sokm byr på noe for enhver smak. Håper Jensegutten har kost seg skikkelig med bursdagsgaven også. Og hun Tina er jo faktisk lik deg også av utseende :-)

Like blide og vakre begge to.

Håper du får en god natts søvn i egen seng nå.

Klem herfra.

Irene sagde ...

Uhm! Uhm! Uhm! Jeg bliver helt blød i knæene!

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak Anemone - fin tur. Det er nok blevet til en 4-5 timer igen i nat. Kan simpelthen ikke sove, selvom trætheden er total. Men det kommer vel retur.

Irene - det blev vi også ;o) Dejligt at møde din søster.

Madame sagde ...

Jeg synes, det er så dejligt med disse skønne oplevelser, vi har, når vi møder vores blogvenner. Dejligt at se et billede af Tina!

Sister Bonde sagde ...

Det var en helt speciel oplevelse Madame. Meget, meget sjovt at møde folk, som man overhovedet ikke kender, og føler man gør alligevel.

et cetera sagde ...

Spændende :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Selv tak Inger, det var bare saa hyggeligt. Jeg haaber snart du er ovenpaa igen. :)

Shabby - Marianne sagde ...

jeg nyder også Tina beskrivelse af London - det giver et helt andet billed end det jeg har set når jeg har været afsted.... Så kan jeg få lyst til at komme til byen igen - men først skal jeg til Nilles by :-)