fredag den 4. april 2008

Måtte lige på

en lille "sansetur" i går eftermiddag.De gule "pæle" bliver sat på bestemte steder langs vejkanten i efteråret. HVIS det skulle vælte ned med sne, kan man orientere sig nogenlunde, hvor vejen er. Det blev der heldigvis ikke behov for i denne "vinter".Havde håbet, at se en barnevogn uden for "evighedscampisternes" hus, men ak-nej. Campingvognen står der fortsat og ingen barnevogn - må snart banke på (plastikdøren ;o) - så jeg kan få min nysgerrighed stillet.Retur hjem, kom denne beauty kørende, sikke en motorlyd. Vores lille by Balle, har en passioneret samler af gamle amerikanske bilmodeller. De sidste 2 år, har han holdt en kæmpe fest, hvor man kan skue den ene smukke model efter den anden. Folk fra hele Danmark, kommer og viser sig selv og bilerne frem. Mange har tøj på fra 50'erne samt håret er sat, så det ser ud som om, de lige er sprunget ud af filmen "Grease". Fællesspisning og god gammel rock ved live-orkester. Det er bare så dejligt, at sådan noget sker - her ;o)

11 kommentarer:

Lene sagde ...

det er så godt med en sansetur, luften var så dejlig i går :-)

Sister Bonde sagde ...

Det var den nemlig Lene - kold og frisk. Retur til huset, lavede jeg en ny skøn fiskeret, den tror jeg I skal have opskriften på senere i dag.

Anette B sagde ...

Sikke en skøn eftermiddagstur :-) Og en ny fiskeret.... Uh det lyder godt.

et cetera sagde ...

Glæder mig til fisken :-) Dejlig tur du var på - det var sikkert godt, at blive "luftet igennem" ...

Bambi72 sagde ...

Skøn tur... Glæder mig til at se opskriften :-D

Frk. Bibo sagde ...

Skøøøøønne billeder. Glæder øjet, kære mor nr 2. :)

Sister Bonde sagde ...

Tak for skønne kommentarer, og så kan I godt gå i gang med fisken ;o)

Donald sagde ...

Den gamle folkevogn er smuk på mange måder. Ærgeligt, at fabrikken aldrig fik forbedret den til en moderne bil. Jo, den nye "retro-boble" er ok, men den har ligesom tabt jordforbindelsen.
Skal de komme i "anderumpefrisure", de gæster?

I øvrigt har vi også fået pillet sne-stavene væk her.

Sister Bonde sagde ...

Det er bestemt ikke en folkevogn Donald, hvis du klikker på mit flickr.com ikon, kan du se den i større forstørrelse. Go for it og kom med et andet gæt, ellers må jeg ned og spørge eksperten. Men folkevogn - nej.
De er lidt - nej meget - langsomme i den her kommune ;o)

Donald sagde ...

Jeg fandt den i lidt større størrelse, bilen der kommer flydende hen ad den smukke landevej.

Men det ligner ikke en halvtredser-bil, en "flyder" som Ford Fairline eller 50'er-Chevrolet med halefinner, eller en Buick, Cadillac fra 50'erne.

Det ligner for mig en åben bil med en front, der kunne være en 40'er bil som fx. Chevrolet eller Buick.

På Flickr billedet kan jeg godt se, at det ikke er en Folkevogn:-) Men det er svært!

Sister Bonde sagde ...

Donald - jeg hører lige Jens senere i dag, skal lige på job, ellers skal jeg nok spørge ejeren. Billede blev taget med kameraet på maven, så jeg havde ikke focus ;o)