søndag den 13. april 2008

Ny mobilos

den gamle kunne ikke længere. Passer ikke helt, men der var i hvert fald én tast, som ikke havde det for godt. Den burde også have udtjent sin værnepligt, mener den er 6 år gammel. Er tung og uhandy, men har været utrolig solid, stabil og kunnet det som sådan en skal.

Nu er den afløst af denne smarte, smalle model, (gid man var en mobil ;o) som kun vejer 66 g med batteri. Det er altså utroligt, hvad man efterhånden kan få proppet ind i disse nye mobiler. Efter mit hovede er der alt for meget, som jeg ikke har/eller nogensinde får brug får. Men bare det, at den kan ligge i baglommen, når man er på job, uden at det ses (og høres) er da rart. Men efterhånden er jeg træt af, at være PÅ konstant. Tror s.. snart, at jeg slukker og lukker og lader den ligge i bilen, hvis jeg skulle få brug for en handyman.

12 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Sikke en smart model - hvor bliver du altså trendy :-)

Sister Bonde sagde ...

Bliver? Shabby-Marianne - er ;o)

Anonym sagde ...

Hvis du med at være PÅ, mener at alle altid kan få fat på dig, og at det er lidt irriterende, så er jeg helt enig med dig Sister Bonde...jeg glemmer ofte min telefon hjemme, og så bliver mine omgivelser lettere overraskede ( læs måske fornærmede) over at jeg ikke er til at få fat på...men egentlig mener jeg, at hvis det virkelig er meget alvorligt, kan de jo ringe til min arbejdsplads, og hvis det ikke er alvorligt, så vente med at få fat i mig, til jeg kommer hjem..
God søndag til dig..

Sister Bonde sagde ...

Lige præcis Anne - det var det jeg mente/mener. Måske skal vi skabe ny mode/tend, at det ikke er in at være "på" hele tiden.

kokken sagde ...

Du har helt ret - min mobilos er også kun beregnet til at ringe efter en mand ;-) Men tillykke med den alligevel og go week-end - her skinner solen allerede!

Anemone sagde ...

Gartulerer, men er faktisk litt enig med Anne over her...En skal ikke alllitd være tilgjengelig. Ikke så lenge siden (føles i alle fall ikke slik)at en måtte gå til naboen for å låne telefonen, og da var det bare korte viktige beskjeder som skulle gis. Nå SKAL man liksom være tlgjengelig nå, dag som natt.

Så foressten venninnen din var på norgesbesøk i går. Åpning av vår mye opera. I en lilla nydelig lang kjole. Sjelden å se deres dronning så vakker som hun var i går. Men mannen..., han glimtet med sitt fravær.
Åpningsgalla, og høytidelig var det ja. Menn i kjole og hvitt, man allikevel kjære siater var det da kvinner i korte kjoler der !!
så det så...

Fin søndag til deg og gubben :-))

Sister Bonde sagde ...

Fr. pippelipglosskok - jeg har ALTID ret, ta endelig ikke fejl af det. Bare spør min kære mand ;o)
I lige måde skøn søndag - solen skinner også smukt her.

Anemone - det er jo så rigtigt, som du skriver, før gik vi på besøg for at sludre lidt, nu ringer vi, mailer, skriver sms. Hmmmmm.
Min kære veninde har føsdag på onsdag, så bliver den smukke dame 68. Min kjole/buksenederdel gik til under knæet, så den var ingengang kort ;o)
Også god søndag til din gubbe og dig.

Bambi72 sagde ...

Ja det er da noget af en udskiftning... Har kun haft en mobil der har holdt så længe...
Smart er den nye da :-D

Sister Bonde sagde ...

Bambi - hvad var mærket som kunne holde så længe?
Det er nemlig lige, hvad den er. Man hører bare ikke folk, så tydeligt i den nye, men hvad gør det ;o)

Frk. Bibo sagde ...

Det ER faktisk allerede trendy at lade mobilos blive hjemme. Eller have den slukket. Der er dem, der direkte lader mobilos blive hjemme, når de er ude at rejse. Så det er ved at vende, dén dér med at man ikke altid skal kunne "fanges".

Sister Bonde sagde ...

Bibo - der var da skønt at få den melding, for en gang skyld er jeg ikke umoderne ;o)

Helle K. sagde ...

Jeg er så utrendy, at jeg sjældent har min telefon med mig. Hvis man sender en besked, kan der gå dage inden jeg læser den - jeg nægter, at man skal kunne få fat i mig, det kan jeg simpelthen ikke holde ud - og det er sjældent vigtigt det folk skriver eller siger. :) Før mobilens tid kunne vi jo sagtens finde ud af at leve...