fredag den 18. april 2008

Tak til alle jer

som var med til at stemme på den naturligste skønhed:Malene fik desværre ikke stemmer nok, og det kan man jo ikke forstå - som mor (og far). Må den bedste vinde ;o)

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

skulle lige til at skrive til dig om du ikke ville skrive en tak, til dem der har støttet op om mig. men så var du hurtig igen. tak til alle :)
- Malene

Anne sagde ...

Fa... også , jeg som har hatt min egen lille kampanje for henne her i Norge, men mailer til alle kjente og familie og kollleger.

Men du må hilse henne å si at kun er den vakreste for oss uansett. Helt klart, for flere av de nominerte kommer ikke opp mot henne uansett.

... og jeg er ikke hennes mor engang, bare en (litt) nøytral tilskuer...

klem herfra.

Bambi72 sagde ...

Ej det var ærgeligt... Skøn er hun :-D

Unknown sagde ...

Altid hurtig lille skat.

Anemone - stor tak til dig - Malene læser med, så hun ser din hilsen. Du kan få lov, at blive hendes mor nr. 2. Ringer du og vækker hende i næste uge, hvor jeg ikke er hjemme ;o)

Nemlig Bambi - superærgerligt.

Marianne sagde ...

Jeg fatter ikke at hun ikke blev valgt. jeg så nogle af de andre (finalisterne) og det er mig ubegribeligt at Malene ikke var i finalen - for hun overgår alle.....

Unknown sagde ...

Nååååå - Marianne - det er flot skrevet, Malene bliver glad.

Anne sagde ...

Gi meg nummeret du, så skal jenta bli vekket, helt klart !!! :-)

Morgen hilsen fra Norge, kykkeliky !!! vekkerklokke...

Det blir meg det :-))))

Det gule hus sagde ...

Synd, hun må bare med næste gang også.

Unknown sagde ...

Nemlig Lis - det er lige, hvad hun må ;o)

Anonym sagde ...

DET forstår jeg simpelthen ikke - jeg har ikke brugt lang tid på de andre kandidater - men Malene er klasser over dem jeg så - både mht udseende og mht "skriftlig præsentation" - så jeg siger som Anemone - hun har vundet hos "os" - og ikke kun - slet ikke faktisk - pga sin dejlige mor - men fordi hun er den skønneste unge pige selv!!!

Unknown sagde ...

Et cetera - du er da bare for skøn - tusind tak.