torsdag den 22. maj 2008

Anbefaling

til at se nogle skønne kunstnerealtså, hvis du er i nærheden, eller har lyst og tid til en lille udflugt. Galleri Tinghuset åbner dørene for en skare af spændende folk, som bare kan det der. Flere af dem, har I kunne læse om, her på bloggen under vinket: Kunst. Bl.a. Christa Julin, Lis Bech og Rikke Heinecke. Men mange af de andre er bestemt værd at gæste: Elisabeth Westerstråhle, Erling Riisgaard og Kirsten Terp.

Lis skriver i sin mail til mig: Et FÆNGSLENDE sted! Jeg vil være i celle 207, fredag den 30.5. kl. 14-18 (fernisering kl. 16) samt torsdag den 4.6. kl. 14-18.

Hvis du er ved, at få nok af mine kunstanmeldelser eller anbefalinger, så giv venligst en melding. Men kunsten betyder og har betydet enormt meget i mit liv, derfor har jeg temmelig svært ved, ikke af give glæden videre til andre.

8 kommentarer:

Anette B sagde ...

Fortsæt endelig med dine kunstanmeldelser!! Det er din blog og vi følger den på dine betingelser. Jeg synes det er spændende at se den kunst du viser - tit linker du til spændende sider :-) Det vil jeg ikke undvære!

Sister Bonde sagde ...

Tak Anette - det var dog fine ord. Det var nu ikke derfor jeg skrev det, men hvis det ikke har interesse, så behøvs der jo ikke at bruges energi på det.
Dejligt at du kan bruge anbefalingerne - det glæder mig helt vildt.

et cetera sagde ...

Hvorfor i ALVERDEN skulle vi være ved at få nok af det???? Det er noget du véd noget om - og du har en upåklagelig dejlig smag - og skriver smukt og engageret om det. Jeg får øjnene op for mange, mange kunstner og kunsthåndværkere jeg end ikke har hørt om - så jeg spø'r lige igen: hvor i ALVERDEN skulle du holde op med det? (- du får tæsk hvis du gør - og knus hvis du bli'r ved!) :-) P.S. Hvad mente du forresten med at jeg var tidligt oppe - det var da helt normal "stå-op-tid" ;-D

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhhh, jamen du ved nok et cetera, det der man ikke må tale om: Betyder kommentarene noget for dig?
Og hvis der så ikke sker så meget på kunstsiden, hvorfor så bruge tid og energi på det?
Og så er det jeg skal lytte til mit barn nr. 3, for det skulle gerne være for ens egen skyld. Men lige på det her punkt, kan jeg li af videregive og "åbne op for" nogen kunstnere, som andre måske overhovedet ikke kender.
OK - ser frem til tæsk og knus på samme tid :D
Øhhhh, har da aldrig nogensinde før fået en kommentar fra dig kl. 7. Det "plejer" kun af være Marianne og Madame. Nemlig.

kokken sagde ...

... og tusind tak for det! Det er så skønne ting du viser og det er så fantastiske kunstnere du formidler her på siden - så bliv endelig ved! Krammer til jer herfra.....

Sister Bonde sagde ...

Tak søde fr. pippelipglosskok. OK, når du siger det, så fortsætter jeg lidt endnu ;o) Kram selv.

Anonym sagde ...

Jeg synes overhovedet ikke at du skal spørge hvad vi synes. Det er din blog og du skal da skrive om det som interesserer dig. Jeg tror også at man skriver de bedste indlæg, hvis man skriver om noget som man selv brænder for.

Men når du spørger, så vil jeg da også gerne svare: Nej, jeg har ikke fået nok. Jeg kommer jævnligt på mange gallerier, men det er altid spændende at få udvidet horisonten med nye kunstnere.

Sister Bonde sagde ...

Du har som altid ret Jens, men som jeg skriver, er det da rart at vide om ens formidling kommer til gavn og glæde.

OK jeg fortsætter ;o)