torsdag den 22. maj 2008

Hvor mange af

os har ikke nydt denne skønne kvindes stemme, i rigtig, rigtig mange år.Det har vi i allerhøjeste grad i vores hjem. Anna og Lotte, Kaj og Andrea og div. julekalendre. Hanne Willumsen er mor til Anna og Andreas stemmer, tænk, hvad hun har givet os af glæder, og "friminutter", når børnene blev plantet foran skærmen. Og ved I hvad, jeg glemte helt at fortælle, at jeg i går gav hende et skulderklap og sagde tak på mine børns vejne. Hun var nemlig inde for at finde en bog på biblioteket, og det hjalp jeg så lige med - tøhø.Hun blev oprigtigt glad, og så bliver man da lidt stolt bagefter, at man turde ;o) Altså give hende et skulderklap :D

9 kommentarer:

et cetera sagde ...

Det var godt at du gjorde det! jeg vil tro at alle mennesker (hvis de ikke er blevet blaserte) vil blive oprigtigt glade for et skulderklap! Hanne Willumsen har netop betydet så virkeligt meget for så mange danske børn - og det endda i et par generationer :-) jeg havde helt glemt hvilken sød og smuk kvinde hun også er, at se på :-D

Sister Bonde sagde ...

Tak skal du ha et cetera, hvad sker der? Du er TIDLIGT oppe :D.
Hun er nemlig så dejlig at skue, pragtfuld lille dame. G'morn og skøn dag til dig, sister.

Shabby - Marianne sagde ...

Er enig med Etcetera - du må meget gerne takke hende fra mig - hun har og giver stadigvæk mange pusterum i hverdagen :-)

Anonym sagde ...

..også her i huset, så klap hende bare igen, næste gang hun kommer forbi..
Er der i øvrigt noget med, at når hun stopper hos DR, så stopper Kaj og Andrea figurerne også...altså de får ikke nye stemmer? Synes jeg har hørt noget om det??

Sister Bonde sagde ...

Marianne og Anne - det skal jeg nok, men det må da siges at være totalt tilfældigt. I de 2 mdr. jeg har været der, har jeg nu set hende x 2. Og jeg er der altså "kun" 4 timer om dagen. Men skal nok, skal nok.

Anne - kan ikke finde noget om at hun stopper, men hun er en smuk dame, i sin bedste alder, så måske er der noget om det.

Madame sagde ...

Hun er simpelthen en del af vores fælles kulturhistorie. Det er så flot, at hun har holdt flere generationer af unge mennesker fanget i sin hule hånd :-)

Anonym sagde ...

Ja, hun er en rigtig "gutterdame", man kun kan holde af. Jeg kan nu også meget godt lide ham der, der lægger stemme til Kaj. Jeg var faktisk lidt forelsket i ham (ikke Kaj)og hans stemme i mine yngre dage. Den er så rund og blød og... suk!!! Fnis... ;-)

Mona sagde ...

Næste gang hun kommer forbi vil du så ikke tigge og bede hende om at Anna og Lotte kommer på skærmen igen?

Det var min ynglings som barn, og jeg kan da slet ikke se hvordan mine fremtids-børn skal vokse op uden dem.

Måske er det slet ikke op til hende, men så kan hun videregive beskeden til B&U på DR.

Sister Bonde sagde ...

Lige mine ord Madame - men du kan. Tak.

JM - Kaj (Keld Nørgaard) er en dejlig dreng. Du har ret - en bamsestemme.

Mona - det skal jeg nok - hvis jeg ser hende, har jo ikke så lang tid tilbage på biblioteket :-(