onsdag den 14. maj 2008

Dagens kunstner VII

Poul Estings kunst lærte jeg, at kende for mange år siden (ufff, hvor tiden kommer skønt til os hele tiden), i 1992 må det ha været, i Skovhuset Værløse. Billedet er fra 1994, hvor Poul modtog "Årets skovhusgrafiker"-pris.
Er der nogen af jer, der kan se/gætte, hvem den cigaretrygende herre længst til venstre er?
"Lady be good"
Poul manglede penge på et tidspunkt, til at betale et vist væsen. Tror nok han havde tjent lidt for meget, og så er der jo nogen, som står med udstrakt hånd. Derfor var man lidt heldig, at købe kunst for næsten ingen penge.

"Forårsdyret"

De viste billeder, er dog ikke købt på den måde, men i Skovhuset og på galleri. Er bare så glad for dem. Måske mest pga. Pouls væsen, bare så varm og dejlig - I skulle høre hans stemme. Ummmmm.

"La Ronoine"

Hvis du er i nærheden, af et sted, hvor han udstiller, gå ind og se, det er en verden, som man nødig skal gå glip af. Til Madame, husk du så gerne ville se den udstilling, som pt. er i Skovhuset ;o)

17 kommentarer:

kokken sagde ...

Flotte billeder, og en flot mand i charmerende omgivelser ser det ud til. Ham kan jeg da godt forstå at du er faldet for, og at han så også kan male gør jo ikke tingene ringere ;-)
Ha en rigtig god dag .... knuz herfra

Sister Bonde sagde ...

Dejligt, at du kan li ham fr. kok. Han er utrolig spændende i sin kunst.
Ha i lige måde en skøn dag og knuz herfra til dig og ham du ved nok ;o)

Anemone sagde ...

Å kjære Sister..., det var da slettes ikke meningen og dobbeltlinke til et Cetera. Til tross for at hun er en skjønn kvinne, ville jeg da overhode ikke finne på å glemme deg kan du skjønne!!!!

Og til venstre i billede der sitter hun jo, omgitt av mannfolk som vanlig (? :-)

Jeg har nå blitt så vant til ditt ansikte øverst til venstre i blogen din, at det føles som om vi er i nær familie. Ikke en dag, går uten at jeg bare må innom for å ta en kikk på deg. Du hører bar så "til" i mitt hode nå.

En HÆRLIG dame på over 80 år. Hils med at hun ser ut som alle vi andre vil gjøre om vi noen ganger blir så gammel. FLOTT!!!

Innlegget om Ibs..., var skrevet meg følelser og frotvilelse. det kan jeg lese mellom linjene. Og for en nydelig plass. Dette må vel være drømme boligen for oss alle sammen. Idyllen snakker for seg selv... Bare helskjønt..., og JA !... livets gang er ikke alltid godt å skjønne seg på. Dagen kommer for oss alle desverre :-(

Her er regn og kaldt i dag, huff. Du er ett av mitt lyspunkt da !!

Klem fra meg til deg.

Sister Bonde sagde ...

Altså Anemone - jeg rødmer og kan ikke tåle det. Det ved et cetera alt om. Tusind tak for dine smukke, smukke ord, du skønne kvinde. I lige måde stort klem fra mig.

Irene sagde ...

Jeg gætter på Poul Borum!

Sister Bonde på job sagde ...

Det ER Poul Borum - flot Irene.

Irene sagde ...

Jow-jow! Man er vel ung af 80erne ...

billedmager sagde ...

Der kan man bare se! Jeg har også nogle udstillinger i Skovhuset i Værløse. Det ligger godt nok nogle år siden.
Jeg kan huske dengang det begyndte. Der er et flot lys i huset og det er et dejligt gå i huset.
Jeg tænkte nok, at det var Poul Borum på billedet fra prisoverrækkelse.

Sister Bonde sagde ...

Det er da lige det man ikke var Irene - her var det i 70'erne - men det er godt en oplevelse, at have været til møder med denne mand. Har jeg snart tyngde nok?

Billedmager - har du holdt udstillinger i Skovhuset?
Du må komme der lidt oftere, det er et skønt hus.

et cetera sagde ...

Her kunne jeg også være med - og genkende Poul Borum, men Irene kom jo først :-)
Billederne er dejlige - meget "luftige" og drømmende!

Sister Bonde sagde ...

Ummmmm et cetera - vidste det var noget for dig. Stort set alle hans billeder har titler efter jazznumre. Man bliver så glad.

Irene sagde ...

Jamen, jomen, Poul Borum havde jo den dersens forfatterskole, som jeg nu ser er på finansloven og hele svineriet, da man gjorde sig i Kjøwenhavn i 80erne og de tidlige 90ere og der var oplæsninger og sådan ... Så deeet!

Duerrrh Sister, nu liiiige mht. tyngde, så vil jeg gerne vide hvad det er du skal være tung nok til? Jeg mener, du kan køre lastbil og hele svineriet, bliver det tungere end det?

Sister Bonde sagde ...

Du har s.. da selv skrevet til mig, at man skal have en bestemt tyngde for at kunne deltage i din blogroulade. Og jeg er monstertung, siger jeg dig bare ;o)

Irene sagde ...

DOH! Nogle gange er jeg eddermugme TUNGnem!!! HA HA HA!!!
Skal nok, skal nok, men blogroulade opdatering har meget lev prioritet for tiden, mange mennesker bruger meget af min tid og min energi, om du forstår!

Sister Bonde sagde ...

Godt ord Irene - TUNGnem - for det er jo lige det, det hele drejer sig om ;o) Knus og pas dig.

billedmager sagde ...

Nej det har jeg ikke - min blog er et forsøg på at komme ud af busken også håber jeg at mit mod vokser. Min svigerfar var kunstnerisk interesseret og vi har været nede og se flere udstillinger dernede. Jeg har sågar spillet med i Værløse Folkemusikanter Grundlovsdag - før jeg fik mine piger. Jeg er enig det er et smukt hus!

billedmager sagde ...

Ti hi jeg glemte et set i min første kommentar.