onsdag den 14. maj 2008

Her behøves hjælp

til at finde ud af, om det skal være den, som skal hænge på hver sin side i soveværelset. Er jo ikke kommet i gang med at male endnu, måske til sommer ;o) Vil denne sengelampe være god eller skal det være en, som står på natbordet? Her må alle boligeksperterne kunne komme med råd og vejledning.

Mødte på job i dag og blev overfaldet af denne: Bliver altså utilpas, kan ikke osv. osv. (får bare skæld-ud, hvis jeg fortsætter), og det var ingengang én som havde læst min blog, om hvor rød jeg kan blive på arme og i nakken:

Nææææ, det var en bibliotekar, som blev enormt glad for en kjole, jeg havde med til en anden, som hverken hun eller jeg kunne passe - helt ny. Tror nok lige der skal kigges efter i skabet, om der skulle hænge noget mere ;o)

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Jeg er vild med dén - kort og godt og jeg synes lige den "er" dig!!!
- men jeg kan ikke nære mig: har du testet om den giver et godt og læsevenligt lys og er nem at indstille og alt dét dér ... Vi må jo ikke vælge lamper efter om de er pæne når de er slukkede ;-)

Sister Bonde sagde ...

Kan ikke teste søde, den er fra nettet, men den er 58 cm. lang og stikker 28 cm. i dybden. Tror faktisk den kunne se hammergodt ud. Men skærmen er ikke firkantet ;o)
Knus og tak for fin kommenter et cetera

Anonym sagde ...

Åh, du givende kvinde, hvornår lærer du dog, hvor påkønnet du er ;-)

Mht. til sengelampen, så kan jeg ikke hjælpe dig. Vi bruger kun stearinlys i soveværelset - fnis!, men vi har også kun været gift knapt et år - fnis igen.

Nej, spørg til side, vi har endnu ikke fundet en lampe, der passer hertil. Jeg har kik på en Heiberg lampe i en af nødhjælpsbutikkerne. Den har kaldt længe...

Glæder mig til at høre, hvad andre giver af råd, måske skifter jeg så også mening, for denne her skal stå på mit sengebord.

Knus herfra ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Jeannette Mariae, det luner. Det gør stearinlys også, men her tror jeg bestemt at et cetera prostesterer, for det er IKKE god læsebelysning ;o) Knus i lige måde.

Stine sagde ...

Gode kolleger er guld værd, det kan være svært at tage imod, men du må tænke på, at ingen tvinger folk til at købe gaver. Det er noget man gør af egen fri vilje når man mener det er på sin plads :-)

Og så er jeg ved at få en lille smule dårlig samvittighed over den "gave" jeg stadig har liggende ude i gangen. Den skal nok snart komme afsted...

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige, hvad de er Stine. Hvor jeg bare håber og ønsker osv. Men lad os nu se.
Ved du hvad søde Stine, kan overhovedet ikke huske noget om nogen pakke. Giv den til en anden - eller gem den til en anden god gang. Knus til dig.

Shabby - Marianne sagde ...

Den lampe er dig og din indretning - den skal du vælge - den vil også gøre sig godt til de lækre cremer du har fået :-)

Sister Bonde sagde ...

Marianne - lige mine ord, den går skønt til cremerne ;o) Jens er heldigvis også med på dem, så køber dem i dag.