torsdag den 8. maj 2008

Det kan godt

være at I - kære læsere - mener det er en smule tosset, men med de "dumme" ting, som præger ens dagligdag, så skal der være noget, at se frem/glæde sig til.
Det er jo ét el. andet sted, totalt hen i vejret, at når vi lige er kommet hjem fra en storby i Europa, straks bestiller rejse til den næste.Men det er hermed gjort, og denne gang bliver det min fødselsdag, som skal holdes i Rom. Jens holdt sin i London, og det var en skøn, skøn oplevelse.

Rejsen er bestilt/betalt, nu kan jeg glæde mig i 22 uger, det er da ingenting. Skal jo også glæde mig til sommerhuset i 14 dage, Malene klarer sit 1.ste gymnasieår, sønnen finder sin vej i livet, jeg får fast job, Jens flytter snart igen (udenfor) og holder de vilde dyr væk. Livet er en stor glæde.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godmorgen - Ja, livet er en stor glæde. Der er meget at være med lige nu. Og der er meget at se frem til... Herligt ;-)

Madame sagde ...

Det lyder dejligt, at I kan glæde jer til Rom om 22 uger! Jeg har været der én uforglemmelig gang for mange år siden. Der mærker man virkelig historiens vingesus baske én i ansigtet :-)

kokken sagde ...

Sådan skal det nemlig være sister! Dejligt at læse at du er glad og skønt at I skal afsted igen inden længe:-) God dag til jer herfra....

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige det der er Jeannette Mariae :D

Madame - vi var der i nov. 05 og blev enige om, at her måtte vi tilbage. Jens elsker jo alt med historie, så han nyder det i den grad, at gå rundt i gaderne. Og så skal han ned og klippes af en skøn, skøn barber, som vi fandt den gang ;o)

Fr. Kok, er stort set altid glad, bliver bare ked af det, når mennesker opfører sig underligt og når livet er svært for nogen.
Også skøn dag til jer - derovre mod Vest ;o)

Lene sagde ...

Sister, et stort knus herfra. Jeg går og tænker på dig, for jeg er i samme situation med et ung menneske, som har det så skidt, og jeg føler mig så magtesløs som mor. Og jeg skriver kun her i kommentaren, for begge mine børn læser min blog, og jeg er glad for at de bruger mig, men jeg kan følge dig i det at have noget at glæde sig til.

Jeg har aldrig været i Rom, men det må vi have lavet om på :-)

Pøj pøj med det hele.

Stine sagde ...

Jeg vil også gerne til Rom, nu vil jeg glæde mig til I kommer afsted og du poster billeder fra ferien. Så har jeg jo næsten været der selv ;-)

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh Lene, skulle lige til at skrive, hvor er det skønt at have en som kan mærke det så dybt inde, hvor ondt det gør. Men det var/er jo ikke det jeg mener, for det ønsker man jo ikke for nogen (tror du forstår). Måske vi skulle have en lille moderlig snak, kunne jeg godt tænke mig.
I skal til Rom, har jo lovet, at vi kommer op og passer det hele. Jens er jo landmand. Var det ikke her i 2008, vi skulle derop ;o
Knus til dig.

Sister Bonde sagde ...

Tænk Stine - så skal du også glæde dig i 22 uger - det er da bare så dejligt.
Havde helt glemt, at jeg havde en cd med billeder fra første tur, så jeg byttede lige om, men det har du nok ikke nået at se. Skøn dag til dig.

conny sagde ...

Sikke et flot banner, du har lavet! Det er LIGE sådan, skoven ser ud nu. Og kun nu, for så kommer den almindelige grønne bladfarve.
Banneret passer godt til din stemning i indlægget - fortsat glad dag!

Kagekonen sagde ...

åh, det er så dejligt at glæde sig... og Rom er en pragtfuld by. Det lyder som om I er ved at starte en god tradition med at fejre fødseldag i udlandet.

Helle K. sagde ...

Det lyder som en dejlig og god ide. Livet ER en stor og dejlig glæde. :)

Sister Bonde sagde ...

Conny - tusind tak for ros til banneret, dejligt.

Kagekone - det er ikke svært, at starte sådan en skøn tradition.

Helle - det ER nemlig lige, hvad det er.

Stine sagde ...

Sikke et dejligt billede, jeg glæder mig til at se de nye også. Det er det fantastiske blogland, at man kan glæde sig med andre!

Sister Bonde sagde ...

Lige præcis Stine - det er bare så dejligt og tak.

Kat sagde ...

God Tur!!
Vi var der for 2 aar siden og det var fantastisk. Sig endelig til hvis du skal have et par tips, der er nemlig en gaa tur du bare maa ud paa.

et cetera sagde ...

Hold da op - sikke nyheder - jeg har læst den "forkerte vej" kan jeg se, men det bliver da bare bedre og bedre - jeg kan godt forstå du synes det er en dejlig dag, du! - og hvor det dog glæder mig på jeres vegne - det er en helt rigtig dispositon, synes jeg :-)

Sister Bonde sagde ...

Kat - det skal jeg huske eller det vil jeg gerne ha den tur - helt bestemt. Vi har jo været der, men man bliver jo aldrig nogensinde færdig med den by.

Et cetera - du kan vel aldrig læse forkert, bare du er hos mig, så er jeg helt tryg ;o)