torsdag den 8. maj 2008

Ikke alle skyer

kommer oven fra.I tror det er løgn, men flere gange på vejen hjem fra job, måtte jeg stoppe og tage det ene billede efter det andet. Det var bare så imponerende at se. Ingen fare på færde, andet end en landmand el. 2.

En meget positiv udmelding fra jobbet, (nej, det ved jeg ikke noget om før om 3-4 uger), har fået mine helt egne udstillingsområder, hvor jeg frit må afreagere. Spørg lige om jeg er glad? Har næsten ikke kunnet sove i nat, for alt det der skal op og hænge, og findes bøger, som passer. I dag stod den på det kommende kongelige bryllup, blev ikke helt færdig, så I må vente med resultatet. Det har da bare (og er) været en total skøn dag.

10 kommentarer:

Stine sagde ...

Hvor er jeg glad på dine vegne, fantastisk læsning :-)

Sister Bonde sagde ...

Arrrggghhhh Stine - fantastisk og fantastisk - næppe. Men dejligt at du kan/vil glæde dig sammen med mig ;o)

Anonym sagde ...

Fantastisk billede. Og ja, dagen har været helt vidunderlig ;-)

Anonym sagde ...

Nej Sister Bonde, jeg bliver altså også glad over at læse dine indlæg...du lyder så glad for dit job...bare det bliver en fastansættelse ..det fortjener du...Kunne du ikke lige kringle at komme på kursus 20-21 maj på Biblioteksskolen? Der er masser af plads, vi er kun 9 kursister :-)

Sister Bonde sagde ...

Jeannette Mariae - altså takker noget så dybt og inderligt.

Anne - hvor det bare glæder mig noget så meget, tak for dine smukke ord. Tror ikke lige jeg kan nå det mht. kursus, desværre ;o)

et cetera sagde ...

For søren da, ja - hvor er det dejlig læsning - jeg blev glad helt ud i storetæerne ... Glæder mig til at se udstillingerne :-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - jeg blev da også helt benovet og glad - håber jeg kan leve op til mine egne ambitioner ;o)

Anonym sagde ...

Det kan du sister bonde...også jeg glæder mig til billed dokumentation...

et cetera sagde ...

Det kan du helt sikkert - du er en knag til at arrangere - og i det ene tilfælde med det kongelige bryllup, er det jo ovenikøbet et emne du både er interesseret i og har viden om - jo, jo - det skal nok blive godt :-)

Sister Bonde sagde ...

Nååååå - hvor er I altså bare søde - har lige gjort klar til at lave små poser med ris. Skal nok blive godt på et bibliotek :D