fredag den 2. maj 2008

Det var bare

så fedt, at I simpelthen ikke drømmer om det, men det gjorde Jens. Han har kørt mejetærsker inde i et udstillingslokale i nat, i mareridt over, at hans kone skulle ud og køre bus i dag ;o)
Så det var jo også lige det første der måtte gøres, efter at være vendt retur, ringe og berolige manden, at både bus, chauffør og jeg overlevede.
Kan man se mere lykkelig ud, end på billedet opover? Det kan man sikkert og mange kan simpelthen ikke forstå denne fascination af disse store "dyr". Men det er den underl.... osv. bare så lækkert, at man kan. Chaufføren mente jeg skulle testes, så først bakkes der ud af garagen, og op over slotstorvet, hvor der ikke er plads til noget som helst. Ud over stepperne, rundt om Nyråd, som er fyldt med smalle passeringer, så der ikke kan køres stærkt. Over bump og "mariehøns", og for "en hvis skyld" - ikke for stærkt rundt i svingene, så kan du nemlig godt gå i gang med at sætte bøger på plads. Jeg klarede bare det hele, uden problemer, der blev dømt ros. WOW.Helt ærligt, synes I ikke den klæder mig? Undskyld alt for mange billeder, men synes min medchauffør, har gjort et pænt stykke arbejde. God weekend til jer alle

33 kommentarer:

Irene sagde ...

YES! Armene er helt oppe på den lysegrønne!

Lene sagde ...

SÅDAN sister, det er så fedt :-)

Stine sagde ...

Hvor er det skønt at se dine store smil - du klæder bogbussen :-)

Sister Bonde sagde ...

På den lysegrønne ø, vil jeg leve vil jeg d.
Irene tag dem hellere ned, inden du får kramper ;o)

Tusind tak - søde Lene

Smilet sidder der fortsat - må simpelthen ha min egen lastbil - tak skønne Stine

et cetera sagde ...

YES - årets blog-indlæg er kåret!!!
Det er fantastisk, jeg er helt vildt stolt af dig, tvilling!!!!

Sister Bonde sagde ...

Tak skæbne et cetera - er det pris, som du lige har banket ned der? Jamen én takker og bukker ydmygt, for pris og smukke ord. Simpelthen ;o)

Kagekonen sagde ...

Bogbussen klæder dig rigtig godt... så klart at du burde ha' din egen. Hvor er det i øvrigt skønt at se dit store glade smil.

Sister Bonde sagde ...

Det er da lige det jeg skal fr. kagekone, og det kan ikke gå for langsomt. Og tak for skøn kommentar.

billedmager sagde ...

Du ser godt nok sej ud i den fine store bus. Og det lyder til, at du har haft en af verdens største oplevelser. Jeg synes at bogbusser er en god de når der er langt til bibloteket. God weekend til dig også

Frk. Bibo sagde ...

HA! Vidste at det ville gå godt! Én er så stolt af sin mor nr 2 at smilerynkerne står i kø for at blive trukket om i nakken. ;-)

Stine sagde ...

Mit ene bibliotek lukker efter sommerferien og skal erstattes med bogbus, vi kunne blive et fantastisk team! Du er kønnere end alle vores biblioteksbetjente tilsammen ;-)

Sister Bonde sagde ...

Billedmager - det var/er skønt og det er så fedt/sejt.

Bibo - selføllerlig - ingen problemer i det, do, og let bare på gaffatapen, som holder på rynkerne ;o)

Stine - min pige - I'm on my way. Det kunne da være så fedt. Så skal vi bare lige ha de 2 bibliodamer med på en afløser :D

Kat sagde ...

Nej hvor er du sej! Og taenk paa den kaempe oplevelse du giver til alle de mennesker der ikke kan komme paa biblioteket. Det er for sejt!!

Anemone sagde ...

MÅTTE bare inn for å se hvordan dette gikk, og JO !! det gikk jo strålende. Stolt av deg min venn, og du tar deg jo så riktig godt ut i den bussen :-)

God natt.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Sejt - og jo, den klaeder dig. :)

kokken sagde ...

Hold fast du klæder godt nok den dér bus helt vildt manner! Krammer og du er nu altså den smukkeste buschauffør jeg har set NOGENSINDE.....

Stine sagde ...

Det er en aftale - jeg ved hvor den gode fredagskage skal købes ;-)

Sister Bonde sagde ...

Kat - jeg har jo ikke noget job på biblioteket, det var bare for at fortælle dem, at jeg kan og vil, hvis der er brug for en afløser. Men tusind tak.

Tak, tak Anemone, det var en skøn, skøn oplevelse. Håber du får en god konfirmation.

Tina - det er da lige det den gør ;o) Må ha min egen - simpelthen.

Jamen altså fr. piplipkok, jeg rødmer og ser bly ned i gulvet. Tusind tak.

Uha, uha Stine, har du set størrelsen på mange chauffører? Må nok hellere sige ja-tak til en gulerod ;o)

Madame sagde ...

Skønne billeder, Sister, det var altså flot klaret!

Sister Bonde sagde ...

Tusind varme takker, kære Madame.

Anonym sagde ...

Godt gået Sister Bonde...husk hvis du får jobbet, er der en gang om året bogbus/bogbils træf i Roskilde
...Mine kollegaer der kørte vores bogbil er så kede af , at de ikke skal dertil mere(vores bil er sparet væk..æv), det skulle være et fantastisk syn når alle bogbusser/biler kører i kortege :-)

Sister Bonde sagde ...

Det skal jeg huske Anne - hvis jeg kommer så langt - for du har ret, det må være et skønt skue.

Stine sagde ...

Det er jo derfor det er fredagskage og ikke hverdagskage ;-)

Jeg mener bogbustræffet i år er i Flensborg dog. For nogle år siden var det i Aalborg, de havde sparet hoteller væk og skulle overnatte i bogbussen. Det grinte vi meget af i en frokostpause, da min kollega skulle med. Han havde aldrig været i Jomfru Anegade (han læste i Kbh) og vi skreg af grin for det måtte da være alle tiders scoretrick: "Vil du med hjem og se min bogbus" :D

P.S. Han scorede aldrig for han var godt tilfreds med sin kone, så jeg ved ikke om tricket virker ;-)

Anonym sagde ...

Stine og Sister Bonde...jeg var ikke klar over at træffet skifter by...men Sister Bonde kunne du så ikke lige stoppe og snuppe mig op på vejen, hvor det så end blive holdt? :-)Bogbusblogtræf...det kunne da blive sjovt

Stine sagde ...

Det er jeg helt med på Anne, hold da op det kunne blive sjovt :-=)

Sister Bonde sagde ...

Jamen søde Stine - jeg spiser jo ikke kage, hverken til hverdag eller fest. Ost el. gulerod er fint til mig ;o)
Tak for skønt minde og scoretriks.

Sikke I hygger jer i to. Bliv endelig ved Anne og Stine. Elsker når der er dialog igang på bloggen. Ahhhhhh, måske med undtagelse af dengang, hvor der gik for meget traffiking i den. Uhadada.

Stine sagde ...

Slet ikke? Det kan en pige som mig slet ikke forstå, jeg har en særlig mave til kage og is ;-)

Sister Bonde sagde ...

OOOOrrrrgggggg, så en lille en i ny og næ. Tiramisu, el. hvad det nu hedder altsammen, kan da godt komme over mine læber. Men er ikke glad for det - overhovedet.

Anonym sagde ...

Ærlig talt - det lyder måske fjollet, men joh, du ser helt vildt godt ud der i bussen.

Men pas endelig på alle bøgerne. Ikke nok med at de skal samles op hvis de falder ned, men de tager også skade af det. For det første er det synd for bøgerne og for det andet, så ved du jo godt, at kommunebudgetterne tillader altså ikke at bibliotekerne køber nye bøger!

Anonym sagde ...

PS: jeg er forøvrigt ikke sikker på om det er bussen som klæder dig - eller dig der klæder bussen. Jeg kan ikke rigtig finde ud af det. Men det må da betyde, at I bare er skabt for hinanden!

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at glæden lyser ud af dit indlæg - man skulle næsten tro at du var forelsket. :)

Sister Bonde sagde ...

Altså Jens - du er da bare noget af det skønneste :D Tusind tak for smukke ord og yes, jeg er forelsket til op over begge ører.

Johanna sagde ...

Du er sej.

Aj tænk, findes der virkelig stadig bogbusser. Det anede jeg ikke. Da jeg var barn i det sydsjællandske kom bogbussen hver onsdag, til den lille flække vi boede i. Virkelig et højdepunkt, og en meget hyggelig ting.

Sister Bonde sagde ...

Gu er jeg så Johanna og stolt af at jeg ku/kan.
Det er jo heller ikke til at vide, om den bliver nedlagt. Kommunen skal jo spare 500 mill., så der kommer nok en del kreative forslag.