torsdag den 15. maj 2008

Man skal holde

hvad man lover. Det forsøger jeg virkelig, men den der husker, har brug for hjælp nogen gange ;o) Kan ihvertfald huske, at jeg har lovet et cetera, at vise Stege havnefront, fordi:de byggerier, som næsten samtlige havnekommuner i dette smukke land, er altså nogen gange for store og utilnærmelige. I Stege, skal der også tjenes penge på nyrige danskere, forståeligt nok, men synes godt nok det er smukt gjort. I skal altså også lige se Stege havnekontor, det er altså bare så nuttet.Og så er der nogen, som gerne vil se fruen med dagens fartstriber og hår bag ørene. Fik virkelig - med løftet pegefinger - fortalt, at nu skal mine få hår, altså OM bag ved ørene. Det må jeg lære - frisøren bestemmer og det får hun altid lov til.

10 kommentarer:

et cetera sagde ...

Tak for synet af havnemiljøet i Stege - og du har ganske ret - det havnekontor er nuttet ... - og så ser min Sister kanongodt ud med nye fartstriber - og scooterfrisure ( det kalder vi jyder det, når håret står kækt op - og er bag om ørene ;-D) Det er altså en rigtig dygtig frisør du har! Det er et billede af min "yndlingsblomst" - foran min yndlingsblomst :-)

Sister Bonde sagde ...

Selvtak et cetera - og skønne ord om scooterfrisure. Det skal der faldes et ord om, næste gang frisøren får besøg - ros og scooter.
Det er sønnen, som har fotograferet ynglingsblomsten ;o)

Anonym sagde ...

Sikke nogle hyggelige billeder. Og dine nye fartstriber er virkelig flotte. Tak for kikket ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Jeannette Mariae - dejligt at læse - og har du set du har fået en pris?

billedmager sagde ...

Jeg blander mig i beundring af din smarte frisure.
Jeg synes det er meget stemnings fuldt og køre igennem Stege og komme forbi havnen og havnekontoret. Det har jeg gjort nogle gange på vej ned til klinten. Senest i begyndelsen af maj måned.

Sister Bonde sagde ...

Mange tak Billedmager, og det er en dejlig by Stege. Så godt at du lige har være på klinten, det kan ikke gøres for tit, at komme derud ;o)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Piiiift - smadder smart i haaret!

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh Tina altså - rødmer, når nogen pifter ;o)

Datteren sagde ...

Sikke lyshåret du er blevet. det er flot.

Sister Bonde sagde ...

Meget lys - måske for lys - men det går an. Tusind tak søde pige