søndag den 4. maj 2008

Når nu fryseren

er tom for bærhøsten fra sidste år, er det svært, at lave sin egen marmelade. Det er Jens, som står for den side af de hjemlige sysler. Kun for, at kunne konkurrere med svigermor. Derfor må man lede efter alternativer, som kommer i nærheden af en go gammeldaws marmelade. Og når man nu heller ikke har et ceteras husbond i baghaven til at fremstille lemon curd, må der også ledes med lys og lygte efter den. Disse er fundet i Netto (i sidste uge) og de er faktisk værdige. Der er lidt mere end 3 hindbærkorn i marmeladen, lemon curden kommer ikke helt på højde af husbondens, men det snerper og så elsker jeg bare orangemarmelade, som det ses.

Hvis I har gode forslag - udover den fra den gammeldaws fabrik - er jeg med på en lytter.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Jeg er helt enig i at "Grant's" lemon curd fra Netto er et værdigt alternativ til den hjemmelavede :-) Vi har selv 3 glas stående til "ind i mellem" husbonds hjemmelavede ...

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - er det noget de har fast. Tænk jeg troede det var sådan en engangsforestilling, hvor man skal være der, når det er der. Dejligt at læse. Tak, tak.

Kat sagde ...

Altsaa nu ved jeg jo ikke lige hvrhenne man kan koebe saadanne skoenne ting i DK, men maa jeg foreslaa et hit herfra huset:
1 dl af orange marmeladen blandet med et par skefulde dijon sennep, smoer det paa noget kyllinge bryst og saa paa grillen. Himmelsk.

Sister Bonde sagde ...

Kat der er i supermarkedkæden: Netto.
Din "dressing" lyder da helt vidunderlig - tusind tak - det må prøves.

Kagekonen sagde ...

arj, nu bliver jeg nød til at forlade computeren for at gå i køkkenet efter brød med "kurt" det er altså ikke godt for mine sideben, når der her og der og allesteder fristes med lækre billeder af mad og lignende...

Sister Bonde sagde ...

Kagekone - hvor er du sød, fik lige løftet smilerynkerne.

Lotten sagde ...

Velassorterede Føttere (føtex i flertal) har både Lime curd og Lemon curd.

Sister Bonde sagde ...

Hvor er I altså søde til at få en til at smile og få "mavemusklerne" til at hoppe lidt.
Lotten jeg finder en føtter - tusind tak.