søndag den 18. maj 2008

Sikke en dejlig

dag, kold, men fyldt med glade smil og latter og solskin. Så kan man stort set ikke ønske sig mere. Har flere gange fortalt om slagteren i Stege, og vi slæbte igen gode venner med derhen. Et eller andet sted, kan man sige: Det er s.. for nemt. Gu er det så, og det er hammerlækkert. Du skal ikke bruge tid på at finde på, hvad skal vi ha, hvad kan de li, stå i køkkenet og forberede, diske op og rende frem og tilbage, for at alt går op i en højere enhed. Forstå mig ret - det nyder jeg også - men nogen gange orker jeg det bare ikke, så er det af sted til Slagteren.
Superlækker buffet med div. salater, bagved forskellige slags kartofler og sovser, til sidst brød og grøntsagstærter. Men inden, vælger man sig et stykke kød. Her er lam, okse, kalv, svin, kalkun, laks, tun, krokodille, kronhjort, kænguru og meget, meget andet. Det er bare så lækkert. Det kød du vælger, bliver stegt og senere serveret. Her sidder man i en antikbutik i forbindelse med slagterbutikken, alt er til salg.
Derefter gås der tur i Stege, sol, stilhed og vandet nydes. Hjem til kaffe/the og chokolade/kage og gæsterne kan køre mod Nordsjælland med fyldte maver, og forhåbentlig en god oplevelse ;o)

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en dag... Hvis I ikke alle og mætte, er det vist Jeres egen skyld. Iøvrigt tak for tippet med slagteren i Stege... ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige, hvad det er Jeanette Mariae, men alle blev supermætte, og selvtak, det skal bare prøves.

Jette H sagde ...

Nøj, det ser lækkert ud, det kan kun ha' været en dejlig dag. ;)

Sister Bonde sagde ...

Og det var lige, hvad det var Jette, prøv det.

Shabby - Marianne sagde ...

Det ser altså også lækkert ud og nogen gange er det skønt bare at kunne koncentrer sig om besøget :-)

Lene sagde ...

sådan et sted gad jeg godt have i nærheden, og som Marianne siger, så er det skønt nogle gange blot at være sammen. ha en god dag

et cetera sagde ...

Sådan skal den nemlig skæres - en gang imellem - så der også bliver tid ogrum for værterne - til at nyde :-) Dejlig læsning om en dejlig dag :-D

Sister Bonde sagde ...

Marianne, Lene og et cetera, der findes næsten ikke bedre og folk nyder altså at komme der. Lene, du starter da bare selv ;o)