søndag den 18. maj 2008

Vi var to

der var fuldstændig enige om, at himlen igen måtte fotograferes i går aftes ;o)Med ref. til nedenstående indlæg, om de 2 IT-universitetsstuderende, så er der svaret på 17 spørgsmål, alt vedr. det at blogge, hvorfor, hvordan og hvad det betyder for en. Det var faktisk rigtig godt og sundt - tror jeg - lige, at få det hele til revurdering. Hvis deres rapport bliver offentlig, har jeg bedt dem om at sende et link, så vi alle kan være med. Tror faktisk det kunne være spændende at læse, ikke bare fordi jeg er med ;o), men at få indsigt, i det at blogge, fra en helt anden vinkel.

I må ha en skøn søndag derude.

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er sjovt, at to studerende på IT-universitetet synes, det er spændende at skrive opgave om at have en blog! Du skal jo næsten bede dem om opgaven, når de er færdige. Jeg så også den skønne himmel i går aftes, da jeg kørte hjem i solnedgang langs Roskilde fjord. Rigtig god søndag til dig, Sister ;-)

Sister Bonde sagde ...

Madame - har bedt dem om det, håber at de følger op på det, ellers gør jeg ;o)
Smuk aften i den grad - måske bare lige lidt for koldt.

et cetera sagde ...

Åh, så spændende ting og sager der sker her ;-) Dejlig læsning - og dejlige billeder, jeg kan sandelig godt forstå at de to IT-studerende gerne ville have ig med i deres opgave :-D Fortsat go' søndag, kære Sister!

Pia Fonnesbech sagde ...

Jeg havnede inde på din blog, fordi jeg ledte efter en opskrift på valnøddesnaps og inden jeg fik set mig om, havde jeg været derinde i tre kvarter og surfet rundt. Det er en rigtig god blog, som du har. Jeg havnede bla på din blog om kunst, så nu får du en indbydelse til min udstilling i Fyrgården i Hundested.
Fyrgården ligger lige bag ved Knud Rasmussens hus og der er helt utrolig smukt derude.

Hav en god dag!

Mvh. Pia

http://www.piafonnesbech.dk/

Sister Bonde sagde ...

Tak for skønne ord et cetera - som altid :D

Pia - velkommen og skønt at man kan hjælpe. Dejligt du har nydt læsningen - det glæder mig virkelig meget. Når nok ikke til Hundested i denne måned, men hvis du kommer et sted, hvor jeg lige er i nærheden, så kigger jeg forbi.

NILLE sagde ...

Sister, jeg håber, at de vil offentliggøre det - det er helt sikkert af stor generel interesse, og ganske givet har det også givet dig stof til eftertanke i svarprocessen! Selvom der jævnligt 'stilles spørgsmål' ved bloggeriet indenfor denne kreds, er det nok sundt at se det fra en mere 'videnskabelig' vinkel!

PS! Jeres hus ser så smukt ud - farver og den udsigt over markerne, som jeg jo ved også gemmer sig... ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nille - har givet de to studerende besked, og du har ret, vi er selv gode til at tage diskusionen op ind i mellem. Men en anden vinkel kunne være sund. Skal nok holde øje med dem, men mon ikke de læser med her - også ;o)

Du er meget velkommen, hvis du en dag er i nærheden :D

billedmager sagde ...

Det er godt nok et smart billede du fik taget dig der. Jeg prøvede at få den selv samme himmel inde hos mig - men jeg skal have fundet ud af hvordan jeg får de flotte røde farver frem. Tillykke med billedet!

Sister Bonde sagde ...

Tak Billedmager - synes også selv det var ret sjovt (og en anerledes solnedgang). Det er meget svært med de farver, det må altså ha noget med kameraet at gøre.

Astrid sagde ...

Hej Sister og I andre. Selvfølgelig skal I få resultatat at se, når det engang kommer. Vi er glade for at I udviser interesse for vores projekt og det er spændende at være en del af Jeres samtaler:) Vi følger jo med nu og sidder med smil i en ellers lidt hård og træt skrivestund! Hilsner, Niels-Erik og Astrid

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at læse Astrid - det bliver spændende. Held og lykke med det hele.