lørdag den 10. maj 2008

Stemningsbilleder II

Det er da næsten for godt til at være sandt. Jens fik hængt sin elskede hængekøje op, men det ligner næsten, at han har r.... i vandskorpen. Måske den trænger til justering, altså efter vægtfylde. Det er nogle år siden sidst ;o)
Og jeg skulle jo nødig ende som sidst, så klogeligt blev fruen plantet under en parasol, som kan dække det hele.
På ovenstående billede, kan I rigtig se det hegn som "dræbersneglene" skal kæmpe sig igennem, for at komme ind til alle de små spæde valmuespirer ;o)

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser drønhamrende hyggeligt ud, både på billederne i dette indlæg og det forrige. Jeg er helt vild med det hvide betræk på stolene. Det ser så romantisk ud, at man næsten kan føle sig hensat til en helt anden tid.

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Jens, dejligt at læse, og godt du nyder det.

Anemone sagde ...

Hallo snuppa.

Jammen ta koser dere dere i Danmark også :-)
Flott vær og mye utendørs, det har vi også, og har nesten ikke tid til å blogge i det hele tatt. men nå er det så lenjge siden jeg har sett inn hos deg at jeg bare måtte!!

Her har det også vært litt styr, dvs. etterlag med kaffe og kaker etter konfirmasjonen. det må til det også vet du. i tillegg har sønnen vært så forkjølet at han har kun har hatt krefter til å sitte på pc`n. og snill mor som jeg da er har jeg ikke hjerte til å "kaste ham vekk".

Mange flotte innlegg under her ja, og bred bak (rumpe) er nok bare positivt for diabets. Det er nok mer risikofylt med de som samler fett rundt magen. Og det er det nok flere og flere som gjør desverre, både kvinner og menn. bare se du når du går omkring på et kjøpesenter.

Jens trenger og strammes litt opp ja ser jeg... ikke bra og ligge på bakken slik :-) I alle fall ikke plass og hold for 2...

Her er det grilling og rødvin som står på programmet. Spise gjør vi også utendørs. Ikke til å tro så tidlig på året i grunn.

God pinse til deg videre. Og hils den gyngende mann.

et cetera sagde ...

Godt du er fornuftig - for idag bider den, solen ...

Sister Bonde sagde ...

Anemone - tak for skøn laaaaang kommentar, skal straks give videre til Jens, at der skal strammes op ;o) Kos dig i lige måde her i Pinsen.

Ikke nok kære et cetera - du skulle se mig. Uffffff, tør jeg kun vise frem for én ;o)

NILLE sagde ...

Det er indbegrebet af dansk sommer dine billeder - jeg nyder dem!!! Men husk nu solcremen!!!! Ikke godt at brænde sig selv af på den måde... men det er nok blevet skønt brunt i mellemtiden ;-)

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at læse Nille - og velkommen hjem til dig. Har husket lidt solcreme i dag, men er monsterrød übers alles. Bliver det hvert år, trods faktor 20 - 30 - 40. Det bliver som regel lidt brunt, men aldrig som du og et cetera. Hmmmmm.

Bambi72 sagde ...

Ja man skal altså huske at passe på sig selv.. Og også på de dumme dræbersnegle...

billedmager sagde ...

Jeg har kigget lidt videre siden jeg skrev sidst. Det er en god beslutning at du tog med parasollen. Din røde arm fra sidst må have gjort ondt. AV AV AV.:-)

Sister Bonde sagde ...

Det er lige, hvad man skal Bambi - og det gør vi (næsten ;o)

Er bare så rød, så du ikke drømmer om det Billedmager, på trods af faktor 20 - 30 og 40