lørdag den 10. maj 2008

Stemningsbilleder

Det kan da næsten ikke blive mere vidunderligt ! ! ! Sådan må det gerne forsætte og forsætte, med samme temperatur, vindstille og underskønt solskin.Vi er ved at finde os tilrette på vores "nye" terrasse, som ligger frit i haven. Det fungerer fint med "læhegnet" af brænde, som ligger til tørre.I den anden ende af terrassen, har Jens lavet et bed, hvor tusindvis af valmuefrø er drysset ud. Hos Liselotte, er valmuerne allerede med kæmpe knopper. Hvorfor føler man sig nogengange totalt bagud? Sidste år blev alle de spæde valmuer, spist af snegle, derfor har Jens lavet den fine indhegning, som de med garanti ikke kan komme igennem ;o)Har altid ønsket mig en have, hvor der i midten stod en kæmpe rødbøg. Det kan jeg nå endnu, men vi har denne, som jeg ikke aner, hvad er for en. Mon nogen kan hjælpe? Den er bare så smuk. Ha en skøn Pinse og nyd hinanden.

12 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hold da op, hvor den terrasse ligger smukt. I er heldige mennesker :-)

Mine valmuer er jo ikke startet som frø, men som planter. Tag du det bare roligt, for dine skal nok komme :-)

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhh Liselotte, hvor har du bare gjort mig glad i dag. Vi håber de kommer, for det skulle blive så smukt med de mørkste dyblilla valmuer og lyserøde. Vi bliver nød til snart, at få malet vores huse, hvornår går Kenneth i gang?

Terrassen ligger bare så smukt, det har du fuldstændig ret i, i sær på sådan en solskinsdag.

Det gule hus sagde ...

I har bare en dejlig terrasse. Bliver helt misundelig.

Sister Bonde sagde ...

Det skal du ikke være Lis - men hvis din vej skulle falde forbi (og alle andre) så bliver der nok serveret ét el. andet (der), hvis vejret er til det ;o)

Liselotte sagde ...

Jeg tror, at husmalingen venter til næste forår, for det er vist mit væksthus, der får førsteprioritet. Spørg lige, om jeg klager? ;-)

Valmuerne skal nok komme. Hvis ikke i år, så dukker de pludselig op næste år :-)

Sister Bonde sagde ...

OK - Liselotte, så venter vi til næste forår ;o)

Skal nok fortælle om valmuerne kamp, for at komme op her. Bliver spændene, om det billede jeg har i hovedet, bliver til virkelighed.

et cetera sagde ...

Øj øj øj - det bliver altså ikke meget smukkere eller mere hyggeligt - sikken "krog" du har "banket op" dér, Sistermin :-D

Irene sagde ...

Træet er en ahorn (acer) af en art, de kaldes også nogle gange ær eller løn, tror jeg nok, jeg kender dem kun på engelsk og der hedder det en 'maple' ...

Sister Bonde sagde ...

Jamen Irene - så tror jeg det er en japansk løn, og dog, for den har ikke disse fine gule "blomster". Tusind tak for fin hjælp.

Sister Bonde sagde ...

Etsister cetera - giver rosen videre til Jens, for det er nu ham, som har banket og stablet. Men det er blevet rigtig hyggeligt.

Lene sagde ...

Træterrasser er bare smukke, og jeres ligger da i top ti :-) Og jeg vil også ha en hængekøje, nu skal det være :-)

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige, hvad den gør Lene, og det skal du da ha, med det samme (hængekøje).