fredag den 9. maj 2008

Nu kan vi

endelig snart sejle vores egen sø. Monstrummet af en motor, til et beløb, som overhovedet ikke er til at fatte, har endelig sagt en lyd. Jens var som et lille barn. Der er nemlig ikke kommet nogen lyd i de 2-3 år, den har hængt her. Nu har han godt nok også puslet og nusset om den kasse, så man kan blive total misundelig.
Der kom også en del positive lyde, fra div. bibliotekarer og biblioteksassistenter, efter besigtigelse af det færdige udstillings resultat. Emnet: det kommende bryllup den 24. maj. Lidt stolt er jeg, for det er blevet lige præcis så tilpas for meget, at man næsten kun kan elske det. (Eller 50% af os ;o) Det er min "medhjælper", som kontrollerer om det hele er OK.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fra nord: det ser superflottoverdådig utakkuratpasse ut. Hvor er de heldige som har deg :)

Anonym sagde ...

Flot udstilling. Jeg er også begyndt at overveje hvordan vi skal fejre dagen. Naturligvis skal vi sidde foran fjernsynet hele dagen. Og vi skal have en masse god mad. Men jeg ville egentlig gerne finde på noget andet, noget mere, noget et eller andet. En eller anden tilfredsstillende erstatning for at vi ikke får mulighed for at vinke til brudeparret i Københavns gader! ....og vi har altså ikke overvejet at tage til Møgeltønder! Så meget royalist er jeg altså heller ikke!

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh du dejlige kvinde fra nord, en bukker og takker så ærbødigt.

Tusind tak Jens. Min dag er total planlagt. Vi (min swester, min veninde og Jens) kører i sommerhus om fredagen. Lørdag er det planen, at swester og jeg sidder klinet ved skærmen og kommenterer "som vi plejer" - mens veninde og Jens laver tapas til os ;o)
Glæder mig til at læse, hvad I finder på :D

et cetera sagde ...

Arj, altså hvor ser det bare godt ud: både Jens, motor - og udstilling :-) Lyder som gode planer på bryllupsdagen - som jeg iøvrigt med skam at melde ikke aner hvornår ér :-) Det kan da ikke være her i maj - oder ...

billedmager sagde ...

Det ser vældig godt ud! Tillykke med det!

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak et cetera. Det bliver en skøn dag, håber vejret holder, men det gør det ;o) Altså, altså, altså, men måske meget godt du skriver det, for måske skulle jeg lige hænge datoen (den 24. maj) op også.

Én takker og bukker billedmager.