tirsdag den 27. maj 2008

Tak for hjælpen

og støtten, for nu er sengelamperne kommet indenbords og ophængt. Vi er bare supermeget tilfredse:Til et cetera - det er fantastisk godt læselys, intet mindre.

Nu mangler bagvæggen bare at blive malet koksgrå, men det kan tage sin tid. Malingen, der skal bruges, vil Jens hjembringe fra et bestemt sted, og DET kan tage laaaaang tid ;o)

Sengelamperne er købt via nettet, og rigtig mange har sine betænkligheder ved indkøb på denne måde. Man kan ikke se varen rigtigt, og er det nu en ordentlig og holdbar kvalitet, orker man at returnere, hvis og hvis og hvis. Nu har jeg handlet på nettet i en del år, stort set alt. Bøger, blade, film, div. julegaver de sidste 3 år, telte, tøj, smykker, it, isenkram, kameraer osv. osv. og jeg er aldrig blevet snydt eller skuffet. Varen er tilmed, ofte, kommet dagen efter bestillingen er afsendt, og indtil nu, er der ikke returneret noget som helst. Måske har vi bare været heldige.

Godnat og sov godt

10 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Vi har det meste også været heldige... Og de få gange vi ikke har været det, har service niveauet været i top :-D

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at læse Bambi - tak for din kommentar ;o)

NILLE sagde ...

Hvor ser det soveværelse bare superhyggeligt ud... med de koksgrå vægge bliver det jo ypperste designhotelstil ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak søde Nille - det glæder mig virkelig, at du synes det.

Lene sagde ...

det ser hyggeligt ud, og når lyset er i top kan det jo ikke blive meget bedre :-)

Sister Bonde sagde ...

Ejjjjj, hvor dejligt Lene, takker og bukker. Det var et cetera, som gik meget op i, at lyset skulle være perfekt, og det kan man jo kun give hende ret i.

et cetera sagde ...

Perfekt, Sis - det er lige min smag - enkle og stilrene ... Jog så passer de SÅ smukt i jeres soveværelse. Man kan næsten se på billedet, at de giver godt lys også. Jeg har også kun de bedste erfaringer med at købe på nettet, f.eks. rensdyrbilleder og dén slags ;-D - og hvor ER det dog nemt og bekvemt!

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhh - så faldt der lige en sten fra skuldrene - godt at de blev godkendt. Godt nok sat op med nogle meget lange skruer ;o)

Lisbeth sagde ...

Det er en dejlig blog du har her. Jeg har lige en kommentar til det at handle på nettet.

Jeg har selv en netbutik (rifraf) hvorfra jeg sælger lamper. Jeg er generelt ganske opmærksom på hvad serviceniveauet er hos de andre lampebutikker på nettet. Generelt er jeg overrasket over hvor godt det går og at det faktisk er mere sikkert som forbruger at handle på nettet end i en fysisk butik. Bl.a. ved at man på nettet har 14 dages returret på købte varer (modsat fysisk butikker hvor man ingen returret har som udgangspunkt).

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak for din rose Lisbeth - bare så dejligt med nye - rigtig meget velkommen.

Må da lige ind og studere din side :D