lørdag den 28. juni 2008

Aftentur

med sønnen. Trængte li'som til at få rørt fusserne, efter at have siddet i bilen stort set hele dagen.Vi kunne nemlig høre, at der var ved at ske noget i vores lille by, så vi måtte da lige ned og undersøge "larmen".Der er simpelthen lagt an til kæmpe Amerikanerbilfest, og ved I hvad? Vi måtte ikke komme ind, UDEN armbånd på :D Der er dømt festival i en by med højst 50 indbyggere. Det er da bare for godt til at være sandt. 9 band skal trykke den af her i weekenden og vi kan se på alle de smukke gamle pudsede biler. I dag kan man købe en kiggebillet til kr. 40 - det må vi hellere ;o)

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skal man forstå det sådan, at disse mennesker larmer så det kan høres over hele byen? Hmm, så synes jeg måske nok at de kunne have delt gratis billetter ud til beboerne. Hvis der kun bor 50 mennesker i byen, så er det jo ikke særlig dyrt for dem....

Sister Bonde sagde ...

Nejjjj, det gør de ikke, eller så kan du bare lukke vinduet ;o)
Jens - jeg forsøgte i hærdigt at komme ind og sagde: Jamen det er mig, som har solgt Anders de der gamle benzinstandere. Så blødte vagten lidt op, men Anders kom og sagde: Desværre, synes I skal komme tilbage i morgen. Stort suk. Men dælme da, om vi da ikke lige går ned og støtter dem. Det er da fedt med sådan et arrangement, i sådan en lille bitte landsby.

Anonym sagde ...

Okay okay så!

Hvem har taget det midterste billede i indlægget? Dig eller sønnen? Det er usædvanlig flot og imponerende. Jeg kan simpelthen mærke det nede i maven og jeg kan næsten ikke få blikke fra det. Det er helt utroligt.

Sister Bonde sagde ...

Jens - det har jeg da. Skriver som regel, når det er andre end mig selv, som er fotograf.
Tusind tak for rosen - du kan klikke det stort på flickr. og når du nu er så sød, så er det dit, du må gerne downloade, hvis du lyster :D

Har lagt en ufording til dig hos Nille ;o)

Anonym sagde ...

Tak tak - har set og besvaret din udfordring.....

Anja ligenu sagde ...

Ja hold nu fast for et smukt billede. Hvis du har god pixel i dit kamera ville det kunne bære en ret stor forstørrelse Sister!

Det er selvfølgelig fordi du har fanget lyset at dit foto er så unikt - a real nice shot;-)

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Anja - nej det har jeg ikke - eller bare 4.0, men det fungerer jo, så derfor bliver det ikke skiftet ud - foreløbig ;o)

Det var faktisk sønnen, som opdagede det, så han er med i processen :D

Anonym sagde ...

Nu har jeg næsten lovet at komme - så nu håber jeg at du også kommer! Jeg er ikke så god til fremmede mennesker, men jeg tror faktisk at det kan blive rigtig hyggeligt!

Sister Bonde sagde ...

Næsten og næsten og næsten Jens - kommer kun, hvis jeg kan sidde til bords med dig, Monsieur og Donald :D
Spørg bare bibotøs og et cetera, hvordan jeg har det med fremmede - DÅRLIGT - men så er vi da to ;o)