tirsdag den 10. juni 2008

Arkitekt

har kontor på vores 1. sal. Der er fortsat åbent - hver dag - dog ikke lige på det tidspunkt, alt, alt for tidligt. Sønnen har overtaget skiltet, da han overvejede at blive arkitekt, men desværre. Skiltet er bevaret med originale skruer og glas. Philip blev født 3. maj 1855, han blev 83 år, så det har da nogle år på bagen. Fandt i bunker af "arvepapirer", en meget falmet lille tegning, som nu er kommet til ære og værdighed.
Lidt sjovt, at have en original tegning fra ham, som bl.a. har tegnet disse bygninger.
Kulturarvsstyrelsen "plejer", at have en side, hvor man kan se alt, hvad Philip har lavet, men den er selvfølgelig ikke oppe og køre lige i dag. Men mener, at Frederiksberg Hospital også stammer fra hans streg.

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er et herligt skilt, I har. Og meget, meget smukt! Det var ikke så ringe, hvis man kunne nøjes med en arbejdstid fra 9 til 3, haha ...

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig smukt madame - mon ikke han var meget ude i "marken", så har man nok ikke tid til at sidde på kontoret ;o)

NILLE sagde ...

Du se så god til at værne om din families billeder - og nu også tegninger! Så kom ikke en gang til og sig til mig, at du kun har moderne ting ;-) Det er rigtigt sjovt med skiltet... gid man havde arbejdstiderne også !

Sister Bonde sagde ...

Det har jeg aldrig sagt Nille, eller nu skal jeg passe på, for ellers får jeg bare et drag over nakken, at nogen som husker bedre ;o)
Det er da meget sjovt, at værne om de gamle klenodier og arbejdstiderne valgte man vel selv, når man var selvstændig.

et cetera sagde ...

Det er meget, meget spændende at have den slags minder - bortset fra den rent dekorative værdi, ikke :-)

Sister Bonde sagde ...

Det lige, hvad det er et cetera :D