torsdag den 26. juni 2008

Det er næsten

for godt til at være sandt:3 stk. bøger skrevet af jussi adler-olsen og købt på saxo.dk efter, at have læst hans: Kvinden i buret. Det bedste er næsten af bøgerne er på hhv. 624, 589 og 399 sider. Kan simpelthen ikke lade dem ligge til sommerferien, må i gang, når Livstid er læst færdig. Nøjjj, hvor jeg glæder mig. Men, men, men det var ikke det eneste, som den søde postpige kom med i dag. Fik overrakt en monsterpakke fra Nordhjem, og postdamen siger: Jamen det er til dig.
"Har ikke bestilt noget" siger jeg "men tak, måske er det en præmie ;o)
I brevet som medfølger, står der: Er en gave til modtager, en overraskelse, så hun skal ikke vide det er er fra . . . . .

Øhhhh, er der nogen derude, som kan fortælle mig noget og ikke mindst: Hvorfor? Tør ikke åbne rigtig før osv. osv. Men det ser da godt nok lækkert og spændende ud.

PS: Her til "aften" kom så afsløringen, og det var vist ikke meningen, at jeg skulle ha haft noget som helst at vide. Men det er jeg altså glad for at jeg fik - nemlig.

I pakken var de sødeste fil-de-fer havelanterner, 2 stk. bottle cooler (en lille og en stor) og en bodylotion m/lavendel. Ummmm, glæder mig til at få det hele i brug.

Lidt sammensat billede, men håber at I kan "skille" det lidt fra hinanden ;o) Du er bare for dejlig Marianne - tusind tak.

10 kommentarer:

Joan sagde ...

Wow en spændende pakke :)

er sikker på, at du har fortjent den. - håber du finder ud af, hvem det er fra :)

Sister Bonde sagde ...

Kære Roldetrold - det er da næsten ikke til at holde ud - både skal vente med at læse og åbne rigtigt.
Har ikke fortjent noget som helst - basta ;o)

et cetera sagde ...

Joh, du har - du har nemlig fortjent det - og det er det eneste jeg kan bidrage med - for det er ikke fra mig - ville ønske det var - for det er en smaddergo' idé :-)

Sister Bonde sagde ...

Jamen et cetera - der har jo ikke været noget som helst, så jeg begriber det ikke. Håber virkelig, at en giver sig til kende, for så er det over mors knæ ;o)

Anonym sagde ...

Nej, hvor bliver du altså be-gavet. Jeg glæder mig til en afsløring og at du pakker ud ;-)

Sister Bonde sagde ...

Det gør jeg også JM - ingen har meldt sig endnu som giver. Hmmmmmm.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg syntes bare du skal se og flå papiret af og nyde det :-) - Det er jo torsdag :-)

Sister Bonde sagde ...

Altså Marianne - du er bare for meget - dit skøre dejlige kvindemenneske. KNUS.

Donald sagde ...

Hvad skal man sige, tillykke? Du fortjener da en ufortjent gave (sikke noget sprog-kludder:-)

Sister Bonde sagde ...

Donald - tak, men det mener jeg jo ikke, har det 1. mill. gang bedre med at give, og fortsæt du endelig med sprog-kludder. Skønt.