torsdag den 26. juni 2008

Mine yndlingssutter

er slidt op. Der er ved at være hul igennem ved hælen og åbninger gaber i sidesømmen. Det går virkelig ikke, for de kan ikke undværes. Har dem på, som det første om morgenen og det sidste om aftenen. Hvis jeg ikke kan finde dem, så er h...... løs. Hvor har I gemt jer, søde små sutter? Tit og ofte har de gravet sig ned i sofaen, under tæpper og puder, for så nåede de ikke lige, at komme med ind i soveværelset. Nu er der måske nogen der tænker: Det er sommer, har man da varme lammesutter på? Det har "man" nemlig. Godt nok har vi gulvvarme i hele stueetagen og lidt på første salen. Men der er slukket for varmen om sommeren, og så er gulvfliserne altså kolde, for mine små varme fusser.

De kom med mig hjem fra Nordnorge, hvor jeg holdt juleferie i 2006, så det er nok ikke så nemt, at finde tilsvarende. Nogen ideér eller forslag til sutsko, som ligner. Hjælp.

16 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Ingen idéer, men mine hjemmestrikkede uldsokker fungerer på samme vis, men er til gengæld ikke skridsikre, hvilket afstedkommer hvin med jævne mellemrum, når jeg passerer køkkenets klinegulv ;-)

Hanne sagde ...

Ja jeg går også i sutter det meste af året. Mine døde dog i sidste flytning :( Så jeg holder øje med dette her indlæg ;) Jeg havde nogle rigtigt gode sko i flece med gummibund - jeg købte dem i føtex engang og de har selvfølgelig aldrig haft dem siden..

Sister Bonde sagde ...

Liselotte - mor strikkede sådan et par til mig - godt tykke og lune, men dem "huggede" Malene ;o) Og der er nemlig sål på disse gamle sutter. Ofte løber man jo lige udenfor, henter post og sådan noget, og det kan de jo tåle.

Hanne - stort velkommen til min blog - frygteligt når gode sutter dør ;o)
Du skal bare holde øje, alt det du lyster.

Shabby - Marianne sagde ...

kan du ikke få familien i nordnorge til at sende et par nye? Jeg selv har ikke det der ligner sokker på fra maj til oktober :-)

Sister Bonde sagde ...

Det kunne jeg måske Marianne - god ide - men lad os nu se om de selv kommer med det forslag ;o) Måske kan sutterne ikke købes længere ! ! ! !
Du er en hippie - er du :D

NILLE sagde ...

Jeg er fuldstændig lige som dig, Sister - skal helst have varme om fødderne selv om sommeren. Men jeg har nu ikke nogle gode idéer til at finde nye sutter... mine er også ved at gå en langsom død i møde tror jeg!

Sister Bonde sagde ...

Nille - det er frygteligt, når gode sutter dør, det tager så lang tid, at jokke nye til.
Dejligt at jeg ikke er ene om den last ;o)

Det gule hus sagde ...

Jeg har også meget brug for mine futter. De er strikket, filtet i vaskemaskinen og på sålen har jeg smurt noget latex ting (fra hobbyforretning)
Mine glideturer rundt i huset, med hyl og skrål, var var ved at drive familien til vanvid.

Sister Bonde sagde ...

Lis - det lyder godt nok godt og hyggeligt med glideture.

et cetera sagde ...

Hahaha - sådan nogle har jeg også - og de er slidt på PRÆCIS samme måde - tvilling!

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - det passer simpelthen ikke - her må beviser på bordet, øhhhhh gulvet. Hvor har du dine fra?

et cetera sagde ...

Nåh nej - sådanne fine norske er mine ikke - ved nærmere eftersyn - mine er bare "almindelige" rulamsfutter - men dyre nok - og jeg skulle måske sige VAR - for en kraftig eftersøgning (jeg stiller mine væk når jeg hopper i sandaler - i maj) - og altså den omhyggelige eftersøgning har IKKE bragt dem til veje - måske har "nogen" smidt dem ud, grrrr ¤%#&#¤%&

Sister Bonde sagde ...

Det må man simpelthen ikke - her bør hyres en privat detektiv - intet mindre.
Man kan og skal ikke undvære sine gamle sutter - basta.

Anonym sagde ...

For nogen tid siden kom jeg forbi en isenkræmmer som - i følge deres skilt - solgte SUTTESKO. Det morer jeg mig stadig over. Det er skrækkeligt. Det er 2 eller 3 uger siden og jeg griner stadig når jeg tænker på det: SUTTESKO.

Sister Bonde sagde ...

Ummmmm Jens - de må da smage helt vidunderligt :D

Ditte sagde ...

Hejsa

Sjovt nok... Min mor syer futter som er så tæt på at være magen til at du tror det er løgn... Håndsyede og i ægte lammeskind...

Du må skrive hvis du er interesseret i et par.

vh Ditte Jepsen

(ditteogmille@stofanet.dk