søndag den 8. juni 2008

Det går fremad

men meget langsomt, havde godt nok ikke troet det skulle være med det tempo. Andre kommer frem i et noget hurtigere tempi. Er det én I kender?Godt nok de mest "åndssvage" penge, at skulle af med. Men så kan han lære det - kan han ;o) Det bliver en skøn solrig søndag, nyd den, nu vender det venner.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

ØV hvor ærgerligt...både med bøde og vejr...

For længe siden sister bonde, ville du gerne gemme blog...prøv lige at se hos Mahalo
http://mereframig.blogspot.com/

måske kan du bruge hendes link til noget ?

Sister Bonde sagde ...

Er i fuld gang med at downloade - sikke en gave ide til familie og venner :D
Tak Anne

NILLE sagde ...

Ja, sikke et portræt til familiealbummet - det kan man hodt være foruden! Det skal nok blive godt når det er færdigt vitrinen - jeg er altså imponeret over, at du maler med skabet fyldt! Lol!

Lene sagde ...

Du kommer da hurtigt frem, jeg er imponeret over dit arbejde, sådan noget går jeg omkring i flere år indtil jeg opgiver :-)

Landmanden sagde en gang til mig om jeg ikke kunne finde en bedre fotograf, for til den pris burde man kunne få bedre billeder ;-)

et cetera sagde ...

Men det går dog fremad - og det bliver endnu smukkere end jeg havde troet. Jeg havde faktisk helt glemt HVOR smukt det er, det skab!
Det er mange penge for så dårligt et billede - næste gang må du eller ét af børnene hellere portrættere ham Jens - det er både billigere - og bliver MEGET pænere ;-D

Sister Bonde sagde ...

Nille - helt klart godt være foruden og bruge pengene på noget meget, meget bedre, f.eks. maling så jeg kan komme videre ;o) Skal jo ikke male indenfor - derfor gad jeg ikke tømme :D

Lene - hvorfor opgive, inden du overhovedet er kommet i gang?
Nøjjj, så det var en dyr fotograf, hva?

Det bliver faktisk dobbelt så dyrt et cetera - når jeg engang er færdig. Måske skulle jeg overveje, at tjene på det - nejjj, det får lov at stå. Bliver gladere og gladere for beslutningen.
Skal få ungere til at fotografere næste gang - lover det :D

Madame sagde ...

Lene og et cetera har fat i noget - skift fotograf kære Sister!
Og hvor bliver dit skab smukt, sikke en energi du har :-)

Sister Bonde sagde ...

Tror ikke det er mig, der skal skifte, Madame - måske bedre at Jens letter lidt på foden ;o)
Tak for rosen til skabet, er over ½-vejs nu, men må købe mere maling i morgen. Energi og energi - finder en bedre temperatur indendørs ;o)

Bambi72 sagde ...

Ja det er godt nok træls, men så kan han lære det ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Bambi - det er lige, hvad han kan

Shabby - Marianne sagde ...

De der billeder har jeg også fået taget et par stykker af. Når man nu betaler så mange penge for et billedet hvorfor kan de så ikke gøre det bedre? Ja det er udover min fatte evne :-)

Sister Bonde sagde ...

Og hvorfor er de så genkendelige, dem som bliver snuppet, når nu kvaliteten er elendig? Se det forstår jeg overhovedet ikke - Marianne ;o)