lørdag den 7. juni 2008

Før

midt i mellem
efter Måske er det lige før, der går for meget sort i den, men nu får vitrineskabet altså også en omgang.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Hammergodt! Det er simpelthen SÅ flot med de sorte rammer. De gyldne var også pæne - men det strammer altså op med det "sorte look"
- og jeg er overbevist om, at vitrineskabet bliver fantastisk ... Desuden er det jo aldrig værre end at det kan males hvidt igen - hvis trangen en skønne dag skulle opstå ...

Sister Bonde sagde ...

Har på 2 timer - nået én side af skabet - tak skæbne, det var mere end forventet. Men pyt pyttelyt, tid har jeg nok af et cetera. Tak for smukke roser.

NILLE sagde ...

Helt enig med din tvilling - jeg kan meget bedre lide det sorte, og med hvide vægge er det slet ikke for meget! I øvrigt et fantastisk smukt billede det store! Udsøgt kunstsmag har du - jeg ringer når jeg bliver rig og skal investere ;-)

Sister Bonde sagde ...

Du skal få en kunstguide af format Nille. Har skrevet om ham under kunst, det er Poul Lillesøes malerkunskt (alle 3 - har 5 ;o), han er over 90 år, pragtfuldt menneske.

Anonym sagde ...

Jeg er også enig med de andre. De sorte rammer virker som en bedre ramme og kontrast til værkerne. De bliver ligesom lidt skarpere i udtrykket. Jeg synes det er rigtig flot.

God arbejdslyst med vitrineskabet.

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Jens, vi er også ganske godt tilfredse. Vitrineskabet skrider fremad - men langsomt - kæmpearbejde. Det bliver godt, tror jeg.

Anne sagde ...

Super flot ser det ud med de sorte rammer, det giver et helt andet udtryk.

Vi har mange billeder i "guld" rammer, som jeg gerne vil myrde, men indtil nu er manden og jeg ikke blevet enige.

Hvilken maling bruger du, Sister, og gør du noget, f.eks. tørrer af i grundrens, før du maler?

På forhånd tak, fru malermester...

Sister Bonde sagde ...

Anne - behøver man altid at være enige? Har beskrevet malingen under melodica-indlægget, hvis det ikke er nok, så skriver du bare igen ;o)