mandag den 9. juni 2008

Kan I huske

dengang, hvor vi alle skulle ha en Melodica? Min var rød og er ikke eksisterende. I går kom sønnen hjem fra naboen (den søde), med ren nostalgi i munden.Melodierne sad fortsat i fingerne, kunne med det samme, spille "lille peter edderkop" og "mester jacob". Har da ikke været mere end 8 - 10 år dengang, hvor jeg fik min i julegave. Mine kusiner fik også en hver, så det må ha lydt skrækkeligt, når vi øvede os ;o) Det går fremad med vitrinen, bliver nok først færdig i næste weekend, men den ligner da snart en, som jeg kan få det dobbelte for. Måske skulle man overveje at sælge ;o) Nej, det går nok ikke. Der bruges den fedeste, lækreste, højglansede oliemaling. Det ER altså noget andet en det vandbaserede maling. Den her smyger sig om træet og lægger sig noget så smukt. Det er en fornøjelse, men også et meget langsommeligt arbejde. Men pyt, pyt, når det nok.

10 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Da er da gået en malermester tabt i dig :-)

Sister Bonde sagde ...

Knap og nap Marianne - fordelen pt. er, at jeg ikke kan lugte malingen ;o) Jens sørger for udluftning.

Kagekonen sagde ...

det bliver så smukt... Skabet får et helt andet og meget strammere udtryk af den sorte farve, det er utroligt hvor lidt der nogen gange skal til. Fortsat god arbejdslyst, der er godt nok mange små kanter og hjørner endnu ;-)

Sister Bonde sagde ...

For ikke at tale om brugen af skalpel. Det er et superinstrument til, at fjerne maling, som er kommet på glas, og DER er meget.

Tak for rosen Kagekone

Lene sagde ...

Du er da kanongod til det der, det er godt nok et perfektionist arbejde, der skal ikke rystes for meget med hånden.

Og melodikaen? min var grøn og hvid :-) Datteren gav hendes eks-kæreste sådan en i fødselsdagsgave for et år siden, men noget mere avanceret og flot OG til en anden pris :-)

Sister Bonde sagde ...

Perfektionist til fingerspidserne Lene - og nej - det er jeg ikke. Får skæld ud hele tiden, af Jens, at det ikke er godt nok: Det løber der, der mangler, der, der, der, der. Men det går ind gennem det ene øre og ud af det andet. Det bliver nemlig langt fra pænt ;o)

Ejjjjj Lene, hvor godt, kunne ikke forstå, hvis der ikke var andre, som var med på melodica'en. Sjovt at de fortsat kan købes.

Det gule hus sagde ...

Det bliver vildt flot. Jeg er også gået på den sorte bølge, efter at jeg fik malet min tallerkenrække sort. Tror jeg går videre med rammerne, meget snart...
Jeg har set udfordringer og skal vil tage den meget snart, men sønnen skal lige puttes. Ha´en god aften.

Sister Bonde sagde ...

Go for it Lis - det er godt nok mærkeligt, når vi nu skulle være den hvide bølge i så mange, mange år.

Anemone sagde ...

Hadde en jeg også :-)))) og lyden var forferdelig !!

...og skapet ble 110 %

Sister Bonde sagde ...

Skrækkelig lyd Anemone og det er det forsat :D

Tak mht. skabet, viste at du ville kunne li det.