mandag den 2. juni 2008

Lidt blandet

fra posen.
Det var så dejligt, at have Malene hjemme i lørdags, et par timer, ikke mere, så skal frøkenen retur til sit elskede Amager. Men vi nød det så længe det varede. Jens har en del med Roskilde-festivalen at gøre, da hans arbejdsplads ligger klods op af markerne. Derfor havde han fået klistermærker, t-shirt, nøgleringe osv. osv, som blevet taget i mod med kyshånd: Far, har du ikke også en billet? Mer vil ha mer.
Jens holdt arbejdsdag herhjemme fra i dag, så vi to gamle mennesker, sad pænt ved siden af hinanden i morges og tjekkede vores bærbare. Det er da bare til at blive helt øm over ;o)Dette billede er nok mest til Liselotte, for jeg er bare så misundelig på hendes monsterstorelækre valmuer. Se lige mine! ! ! ! ! Men der er da håb forude, for ikke én eneste dræbersnegl er set endnu.Og dette også til Liselotte - altså I andre må også gerne se med ;o) Men sidste år læste jeg, hos Liselotte, at hun havde købt (eller fået) denne smukke blomst: Gaura, så den måtte jeg da ha, og tænk den har overvintret ude og kommer noget så smukt. Glæder mig helt vildt. Det var bare det jeg ville sige: Hej

10 kommentarer:

Lene sagde ...

sikke da en dejlig far at have, mon ikkke en billet også finder vej ;-)
Og det ser rigtig hyggeligt ud med jer to side by side, kunne I koncentrere jer ? :-)

Sister Bonde sagde ...

Lene - der er mange griske hænder, for at få fat på billeterne, og når man er leder, så må man nogen gange give - du ved ;o)

Selføllerlig kan vi da koncentrere os - ved overhovedet ikke, hvad du lige der har i tankerne - søde :D

Liselotte sagde ...

Du er da mere end godt på vej til en valmuemark :-)

Sister Bonde sagde ...

Liselotte - håber og ønsker det bare så meget. Det skulle blive lyserøde pompom'er blandet med mørkelilla alm. Lidt spændende om det lykkedes.

billedmager sagde ...

Det er da også ren hygge at sidde ved siden af sin elskdede og jeg synes, at det oser af hygge på billedet af dig og din bedre halvdel. Jeg tror at valmuer er robuste planter. Jeg synes at der valmuer overalt. Dem du er ved at have er nok en speciel slags.

Sister Bonde sagde ...

Nemlig lige det det er Billemager - tak for søde ord.
Det er valmuefrø fra sommerhuset og fra Luffes gård i Stege, så du har ret, det er specielle frø. Derfor ønsker man jo endnu mere, at de bliver til noget.

Shabby - Marianne sagde ...

Næste gang tager jeg med Marlene der sydpå i et par timer, okay :-)

Sister Bonde sagde ...

Det gør du da Marianne ;o)

et cetera sagde ...

Dejligt billede af hr. og fru Sister Bonde :-D - og sikke da et fantastisk velluget bed - de valmuer skal nok komme - af ren og skær taknemmelighed for de fine omgivelser ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nåååå, hvor er du sød et cetera. Og vi luger overhovedet ikke, det må være fordi de er sået i det reneste, fineste nye muld :D