søndag den 29. juni 2008

På et tidspunkt

var der ikke én eneste blog - med respekt for sig selv - som ikke kunne levere billeder af en dåse Kusmi The. Nogen viste dem endda flere dage i træk og i mange forskellige farver og indhold. Nøjjj, hvor var jeg fristet. Men så fik jeg tilsendt en lille skøn dåse, af min tvillingesister, jeg havde det godt, var med på bølgen :D Men nu står der altså en dåse her - en stor en - og den blev købt i den gamle kirke. For noget skulle jeg have med hjem. Den søde dame, som ejer butikken, sagde ellers at chokoladethe'en var værd at gå efter, men det må blive en anden gang.Der blev også indkøbt disse glasfade og nøjjjjj, hvor er jeg bare glad for dem. De er fra blomsterbutikken i Gørlev, inde i Superbrugsen, til en pris af kr. 42,50 pr. stk.

Kan I se hvilke uanede muligeheder? Som bordpynt med små blomsterhoveder i, med oliven i forskellige farver, småkager osv. osv. De er skønne.

15 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Skønne fade - passer da præcist til dit køkken, ser man. Ingen kusmi-billeder hos mig - haver det nemlig ikke i huset, men har bestemt ikke noget imod smagen. :o)

Anonym sagde ...

jeg var vist med på kusmi-blog-billed-serien...kan også godt lide teérne (?), men er ikke så vild med chokoladeteen, synes den smager lidt af tynd vandcacao :-)
og så kommer jeg vist snart til at køre en tur til Gørlev :-)

NILLE sagde ...

Det er jo som taget ud af Bo Bedre dit køkken! De er superflotte de fade - uanede muligheder, men de er jo smukke som de bare står der og gør gavn og pynter!

Sister Bonde sagde ...

Tak bibo-tøs og smagen er helt fin og så laver theen ikke så grimme krus. Så et eller andet sted, er det nok en fin kvalitet - til den pris. I guder.

Godt så Anne - at jeg ikke brugte penge på den. Tak for den oplysning.

Tak Nille - men det er nu taget ud af mit hovede - har bestemt ALT, og det undrer nok ikke nogen ;o)
Arrrrgggg lige med undtagelse af den rædselsfulde emhætte. Den hang i køkkenet ovenpå, og var ny, og så er den jo god nok i flg. Jens. Men der skal altså en firkantet til, for at helheden er der, kommer nok snart :D

Joan sagde ...

Jeg har stadig smagen af kusmite til gode. Drikker nærmest kun kamillete:)

WOW de er flotte de fade, og hvor passer de bare godt til dit lækre køkken

Sister Bonde sagde ...

Joanroldtrold - kan ikke helt finde ud af om det er et medieflip, eller om den virkelig er bedre end alle andre teer?

De er superflotte, må nok hellere få swester til at købe nogle flere. De vil jo være geniale som værtindegaver, med lidt indhold på.

Shabby - Marianne sagde ...

Altså Kusmi the er okay, men absolut ikke mine favoritter :-) Sikke et godt og flot kup du har gjort med de glasfade........

Sister Bonde sagde ...

Jamen det var da rart at læse Marianne - for egentlig synes jeg det er edderhamrende dyrt for så lidt. Hvad er dine favoritter?

Er bare så glad for de fade, selv Jens har lagt mærke til dem :D

et cetera sagde ...

Smukke fade! - og et kup, tillige! Jeg er ikke enig mht em-hætten - der skal altid være noget til at bryde helheden - ellers bliver det forstrømlinet - og dermed kedeligt, søde tvilling ;-)
Mht Kusmi - hvis ikke man kan li' det - så ka' man da bare la' vær' med at købe det - er den så meget længere?
Personligt elsker jeg det jo - og har en række varianter som jeg elsker at skifte mellem - og jeg er hamrendes ligeglad med prisen eller om det skal være "smart" - og sådan håber jeg da også andre har det ...

nina sagde ...

Åhhhh, jeg vidste, der var noget jeg havde glemt! Jeg nåede jo ikke at vise et Kusmi-billede, mens jeg endnu var aktiv blogger. Hm! Måske skulle jeg dog prøve at smage det en dag!
Smukke fade til et stilfuldt køkken, kære Sister!

Sister Bonde sagde ...

EEEEEEJJJJJJJ et cetera - det mener du ikke - jeg er til firkantet, og så det dælmedulmeda ikke med en rund emhætte ;o)
Kan da godt li det, men synes edderbroderme det er en hamperpris - og så er den ikke længere :D Hvor er du sød.

Nina - du kan jo nå det endnu ;o) Bare lige åbne for en kort bemærkning og så væk igen.

Kat sagde ...

Jeg hoppede glad med paa Kusmi boelgen sidst jeg var i DK og koebte en STOR daase chokolade te......den staar her endnu helt uaabnet for jeg er stadig vildt forelsket i min mandel te fra Perch's. Noej, den er god....og meget billigere end Kusmi.
Men i naeste uge skal der helt sikkert fyldes op paa lageret naar jeg vender snuden mod DK i en hel maaned. Hurra.

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Kat - for din udmelding - tror jeg vil handle ind hos Perchs - online.
Rigtig god tur hjem, og hvor er hjem i Danmark?

Stine sagde ...

Jeg er meget glad for den dåse Kusmi Et cetera havde med i sidste uge. Det smager fremragende, men jeg kommer aldrig til at undvære min grønne te med kvæde. Den er SÅ god. Jeg har den i patentglas i et køkkenskab, Kusmis dåser er flottere, men min mor har the i patentglas og den tendens har jeg arvet...

Dine fade er smukke og passer godt til køkkenet. Det jeg kan se af emhætten ser fint ud, synes jeg ;-)

Sister Bonde sagde ...

Stine - du kan arve min kusmi-dåse - kommer ikke til at bruge den bagefter.

ER bare så glad for de fade og emhætten er rund - det går ikke til en firkantet kvinde :D