søndag den 29. juni 2008

Skal op og besøge

min mor og far den 12. juli, for de bor nemmerlig i Hillerød, og da der er blogmøde i byen, kan jeg jo li'som slå to fluer med ét smæk.Håber dog at tidspunket bliver ændret til lidt før, så vi ikke "kun" skal sidde på caféen i 3 kvarter, det ville da være lidt ærgerligt. Husk at bestille bord, der er altid propfyldt.

Vil meget, meget gerne vise rundt på slottet, som rummer en fantastisk samling af portrætter, den er simpelthen værd at se - igen - hvis der er nogen som har lyst og tid.

Er ikke fotograf til dette billede - desværre.

12 kommentarer:

et cetera sagde ...

Det bliver da spændende, Sister - husk: Man fortryder aldrig dét man gør - kun dét man IKKE gør :-)

NILLE sagde ...

Har set, at du har gjort Madame opmærksom på åbningstiderne! Godt! Jeg er helt med på en rundvisning... vil gerne kombinere med en slotstur også!

Sister Bonde sagde ...

Jamen for f.... da et cetera - husk på, hvordan jeg havde det sidst, og nu vælter det ind. Tror jeg melder mig syg :D
Nej det går ikke - så sidder Jens der helt alene og ikke kan li fremmede ;o)

Vi tager en rundvisning Nille - kl. 13 eller 14 eller hvad? Det tager lang tid, der er meget at se. Og hvis du vil se barokhaven også - samt sejle på søen - jamen så mødes vi kl. 8.

NILLE sagde ...

Sister, kl. 8 er nok lige tidligt nok for en som mig ;-) Men 13-14 lyder fornuftigt - jeg skal lige checke busplaner osv.! Men det er en aftale... sikker på, at Jens også gerne vil med - og så er der da 2 fremmede mindre kl. 16!

Valdemarsro sagde ...

Jeg glæder mig meget til at møde dig, Sister! Jeg er også klar på den 12/7 og jeg har aldrig været inde på slottet, så en rundvisning er jeg helt med på.
Jeg glæder mig meget!

Sister Bonde sagde ...

Nille - kan da bare hente dig - ingen problem der?
Sikke mange fremmede, som gerne vil med på en rundvisning :D

Uhhhhh Valdemarsro - jeg er ærlig - glæder mig overhovedet ikke. Og hvis jeg bliver for nervøs, så melder jeg mig syg, også lige på en studs :D

Madame sagde ...

Kære Sister, jeg håber da ikke, du melder dig syg. Jens kommer jo specielt for at møde dig, har jeg set. Og vi er i samme båd alle sammen - jeg tror det bliver meget, meget hyggeligt.
Blogtræfet bliver formentlig på café La Belle Vie på Torvet i Hillerød. Andrea tager derop en af de næste dage og taler med dem om bordbestilling. Men for Andreas skyld synes jeg vi holder fast i klokken 16.15 - hun er på job inden da.

Sister Bonde sagde ...

Næææææ nej Madame - her har vi vist en misforståelse - Jens kommer for at møde Nille og alle jer andre. Jeg er bare med som anstandsdame og skal drikke en cognac med Monsieur og ryge en cigar med Donald og spise et eller andet vegariansk med Jens ;o)

Rent fis :D

Vi skal jo lige nå en rundvisning på slottet inden, så tidspunktet er helt fint.

Valdemarsro sagde ...

Åhh nej Sister, det bliver hyggeligt. :-)
Jeg havde så mange sommerfugle i maven sidste gang jeg var med. Det var jo mit første blogtræf. Det var som et første stævnemøde lige inden. Men vi råhyggede lige fra starten.

Sister Bonde sagde ...

Det håber jeg da Valdemarsro. Sidst, hvor jeg skulle møde Bibo-tøs og et cetera, var sommerfuglene totalt overkåde ;o)

et cetera sagde ...

Vi er nok også de værste af "slænget" - Bibo og så mig ;-) Det lyder som om det bliver en utroligt dejlig dag - jeg vil tænke på Jer - fra det (næsten) sydfranske ;-D

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige, hvad I er, så egentlig er jeg jo godt rustet :D
Du skal ikke tænke på os, du skal slappe af og nyde friheden.