fredag den 6. juni 2008

Vidunderlig

tur til klinten i går. Det er virkelig en gave, at fremvise for folk, som aldrig har set dette skønne stykke af Danmark. Min vens kæreste, mente at have været der, for mange, mange år siden, men min ven havde ikke.
Han var simpelthen så overrasket og gik hele tiden: hvor er det smukt, hvor er det fantastisk, hvor lang tid har det ligget her :D, hvorfor drager vi til Thailand, når der findes steder her i Danmark, som ligner fuldstændig. Og han blev ved - det var så dejligt.
Hans kæreste samlede vættelys, til den store guldmedalje, og var lykkelig og overrasket. For det er ikke løgn, man kan skovle dem op. Det ser ret flot ud, med mange, i et smukt glas i vinduet.
Det nye skred, som var for snart 2 år siden, hvor Dronningestolen faldt i havet, er næsten forsvundet. Det er godt nok hurtigt, men nye skred er på vej. Det opdagede jeg, da jeg måtte træde af på naturens veje. Gik et pænt langt væk, og fandt et egnet sted. Der var indhegnet, (aldrig set før) et pænt langt stykke ned af stranden og forenden af indhegningen var et skilt. Overhængende fare for nye skred, gå ikke videre. Vi var kommet den anden vej fra og havde intet set. Nu forstod vi pludselig bedre, at vi var helt alene. Det er man normalt ikke på Møns klint og i sær ikke på sådan en smuk sommerdag. Vi listede pænt den anden vej og kom hjem til vores skønne slagter i Stege. Pragtfuld dag med supertilfredse gæster - bedre kan det ikke blive.

20 kommentarer:

conny sagde ...

Flot flot billede fra oven. DEt er skønt at opdage disse danske dejligheder. Faktisk er det alt for længe siden, vi har været dernede.

Sister Bonde sagde ...

Ups Conny - det er da også det eneste jeg ikke har taget ;o)
Du må hellere komme afsted.

Anonym sagde ...

Tusinde tak fordi du tog os med på turen. Det er jo intet mindre end fantastiske billeder. Og hvor I dog har hygget jer. Vi må snart afsted også til slagteren i stege.

Solskinsknus herfra ;-)

Sister Bonde sagde ...

Selvtak JM og det kan godt være, at jeg lidt for ofte beskriver Møns klint og slagteren i Stege. Men når aldrig bliver skuffet, er det svært at lade være ;o)
I lige måde solskinsknus.

NILLE sagde ...

Waouw nogle billeder!!! Det er helt utroligt imponerende! Må altså få hevet familien med til klint og slagter til sommer - hvis tiden tillader det! Og sikke et vejr I har... til info er det idag 12 grader, ØSREGNVEJR - og min sommerforkølelse trives i bedste velgående! Hav en fantalastisk sommerweek-end!

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Nille - der er så smuk og dejligt, så selføllerlig må du afsted (på et el. andet tidspunkt ;o)
Rigtig god bedring og du får bedre vejr i næste uge - det lover jeg.

johanne sagde ...

Tak for billeder, kære sister. Jeg mener også, at Danmark har så mange smukke steder. Og jeg har heller aldrig set Møns Klint...der er ALT for mange steder, jeg ikke har oplevet endnu i vores skønne land.
Og...undskyld, hvis jeg skriver for meget om Ærø! Men hvad hjertet er fuldt af....så skriv du roligt videre om Møns Klint og slagteren i Stege. Jeg elsker at læse det, for det er livsglæde.

Sister Bonde sagde ...

Johanne - du må og skal afsted, du vil blive total bjergtaget.
Og så er det totalt forbudt at undskylde på min blog. Du fortsætter om smukke Ærø og jeg om Møn - knus til dig storesister

Mona sagde ...

Hvor er det dog fantastiske billeder!!
Det er sandt - det ligner jo nærmest mere varmere himmelstrøg.

Ih, jeg skal altså derned igen engang...

Sister Bonde sagde ...

Tak Mona - men det er jo et fantastisk sted - så er det svært at tage dårlige billeder ;o)
Afsted med dig.

Anemone sagde ...

Ja men så er det da jammen vakkert også !! Hadde du skrevet at dette var på Seychellene hadde jeg faktisk trodd det :-)

Fin fin fredag kveld til deg gog Jense gutten.

Klem fra Anne.

Sister Bonde sagde ...

Du har ret Anemone - der mangler bare lige lidt palmer og en åben kokosnød m/sugerør.

I lige måde skøn aften og klem til dig og dine.

Anonym sagde ...

Hvor ser det dejligt ud. Jeg bliver dog en lille smule svimmel af at se på luftbilledet - puha, der er langt ned. Og sådan havde jeg det også, da jeg selv var på Møns klint for mange år siden.

Hvad er vættelys?

Sister Bonde sagde ...

Jens - billedet er taget fra en flyver, så jo der er langt ned. Vættelys er fra en blæksprutte (forstenet): http://da.wikipedia.org/wiki/V%C3%A6ttelys

Lene sagde ...

Jeg må ha været på Møn, men som barn. Mine børn skal da se det sted af Danmark :-)

Sister Bonde sagde ...

Det er da det de skal Lene, men mon ikke også I når det, på en af jeres ture ;o)

et cetera sagde ...

Det ser meget sksotisk ud - vandet har samme farve som jeg ellers kun har set ved Adriater- og Middelhavs klippekyster :-) - og gruppebilledet kunne være taget i Sydfrankrig!

Sister Bonde sagde ...

Er det ikke vidunderligt et cetera? og det er bare lille Danmark.

Madame sagde ...

Wow nogle skønne billeder, I har taget! Det lyder som den dejligste dag, I har haft.

Sister Bonde sagde ...

Tak Madame - der som regel kun én fotograf og det er sister her. Derfor er der meget sjælendt billeder af fruen, men det gør nu ikke spor, når man har så smukke modeller ;o)
Det var en pragtfuld dag.