fredag den 6. juni 2008

Uha - uha

det bliver stort det her, for vi bliver flere og flere. Har fået mail i dag: Vores nabo (som er landmand) er ved at plante læhegn, næsten hele vejen rundt om vores have samt foran en anden ejendom, der ligger op til hans mark. Jeg har læst din gode blog og kan se, at der desværre er andre mennesker i samme situation.
Billedet viser vores hus, hvor man lige kan ane de træer, som kommer op i 10 - 12 meters højde, direkte foran. Der er ingen grund til læhegn, for marken er ikke større end I kan se.
Der kom lynhurtigt svar fra M, som er ophavskvinden til en stiftende forening af chikaneramte husejere: Sender forslag rundt inden længe, til kampagnestrategi til vores kommende forenings stiftende generalforsamling. Sender samtidig et forslag til vedtægter, som vi jo skal have for at være en lovlig forening. Du hører fra mig i løbet af et par dage.
Whaw, siger jeg bare, og hvor jeg glæder mig. Tror virkelig det her bliver til noget, M skal have en rose:Hvis "chikaneramte læhegnsfolk" ikke har din interesse, bedes du se bort fra dette indlæg ;o)

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg krydser fingre for at I får noget ud af det :-) det er da en uretfærdighed af rang I skal stå model til..

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Anne for støtten - den er tiltrængt :D

NILLE sagde ...

Det dejlige gamle billede er retur, Sister ;-) Dejligt at se! Også skønt med den opbakning - det viser blot endnu en gang effekten af en blog! I skal nok blive hørt!

Sister Bonde sagde ...

Det er fantastisk - ik Nille - altså ikke, at billedet er retur, men netop effekten er imponerende positiv.
Jo flere vi er sammen, er sammen, er sammen . . . . .

Shabby - Marianne sagde ...

Nu berøre problematikken ikke lige mig, men jeg har da interesse i at læse indlægget. For jeg fatter altså ikke menneskeracen, hvordan kan man finde på så idiotisk at plante et læhegn lige der? Det er mig ubegribeligt...

Sister Bonde sagde ...

Marianne - kan du forstå at man får ondt i maven og bliver ked af det?

et cetera sagde ...

Dejligt!
Hvad er "Rosens navn"? - altså, ikke den i sidebar'en - hendes navn kender jeg godt - rosen til M ;-D

Sister Bonde sagde ...

He, he, he - det ved jeg ikke, du kære, kom forbi den, i nabolaget. Hang ud over et rækværk, men kan godt spørge, hvis du vil vide?