fredag den 20. juni 2008

Vinderen er:

blogmamma: Liselotte. Uhhhhh, må ud og finde præmie, tænke, tænke.Det er nemmerlig en fisk, med hvad for én? Aner det ikke. Men en karpe er vel ligesågod, som så meget andet. Fandt den bag alt muligt skammel på et loppemarked i Vestsjælland for mange år siden og var totalt forelsket på stedet. Kostede den store sum af kr. 50.Sidste dag på biblioteket, det var godt nok svært, at komme af sted hjemmefra. Men havde lovet, at komme, og man skal holde, hvad man lover - selvom benene var tunge som bly (har måske en anden årsag ;o) Fik flot buket af chefen, som havde sagt, at hvis jeg kom i næste uge, blev det gul og gratis.

Det var der flere, som ikke forstod, hvad betød. Men er det ikke det samme som den blå avis osv. osv. Pigerne havde ytret ønske om lyserøde blomster i buketten - men de blev altså gule. Det er en af bogbuschaufførerne, som banker på, for at vinke farvel. Det har været nogle skønne måneder. Tak for at I tog i mod, og hvor har jeg været glad for at være der. Snøft.

20 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor ser du godt ud (i din nye bluse) om jeg begriber at man smider guld på gaden, men jeg tror på at der er en mening med det. Lige om hjørnet venter et nyt spændende eventyr.... Vinder man ikke noget for at svare først :-)

Liselotte sagde ...

Blusen klæder dig smukt og jeg forstår godt, at det har været en vemodig dag. Øv, at du ikke kunne få lov til at blive :-(

Præmie? Det behøver jeg altså ikke. Det var sjovt bare at gætte med :-)

Sister Bonde sagde ...

Du er en vinder Marianne - skal nok komme forbi med noget til dig - én eller anden dag. Tak for smukke ord og yes det har været og er en lille tudedag i dag - godt jeg har min tudeklud ;o)

Tak Liselotte - er bare så glad for den. Meget, meget trist dag. Måtte tage mine "hjælpeøjne" af (som hænger i en snor om halsen), da jeg skulle give første knus. Og dem glemte jeg selføllerlig - altså brillerne. Var lige kørt fra biblioteket og så blev der ringet, at jeg havde glemt dem - men kunne under ingenomstændigheder køre tilbage. Uhhhhh, der var dømt våde øjne.
Gug skal du da ha en præmie, skal bare lige finde på noget - nemlig.

NILLE sagde ...

Øv altså - de aner ikke, hvad de gør!!!! Jeg kan godt forstå, at det har været en tung dag. Jeg håber som Marianne, at der venter dig andre dejlige eventyr - for du er det bestemt værd (som de siger i reklamerne!)

Hav en dejlig week-end - nyd de smukke blomster, og tænk fremad!!!

Sister Bonde sagde ...

Nååååå tusind tak Nille - det håber jeg da også - men det er jo en gammel kone, der efterhånden er med at gøre. Så er det altså ikke så nemt igen.
I lige måde skøn weekend og jeg tænker ;o)

Madame sagde ...

Åh, hvor er det trist at læse, at det var din sidste dag! Men der dukker noget andet spændende op, det er jeg sikker på :-)

et cetera sagde ...

"Gug skal du da ha' en præmie" skriver du til Liselotte - dén var sjov - også for en "gammel gugianer" :-D
Det er trist at du er stoppet - men måske er der en mening med det - måske er det fordi ønskejobbet i virkeligheden er et helt andet - og venter lige rundt om hjørnet - måske ...

Sister Bonde sagde ...

Madame - det håber jeg da inderligt, for sådan en gammel slidt kone ;o)

Gug ska hun da det - tak for rosen søde.
Sindssygt trist, slem, slem knusekrammeafskedsdag. Uffeduffedag.

Helle K. sagde ...

Smuk bluse - du ser godt ud :)
Synd at du ikke kan blive - med som Marianne siger, der er en mening med det.
God weekend.

Sister Bonde sagde ...

Tak Helle - håber at Marianne får ret ;o)
I lige måde skøn weekend.

Det gule hus sagde ...

Jeg sender en trøste krammer. Jeg tror som andre at der er en mening med at du ikke skulle blive. - Der kommer et eller andet bedre og alderen, ja den betyder bare mere erfaring og det kan give pote.
Håber du får en god weekend.

Sister Bonde sagde ...

Tak søde Lis - det er der brug for. Håber at I alle har ret :D
I lige måde skøn weekend til dig.

billedmager sagde ...

Du ser rigtigt godt ud og ser ud til at være fit for fight. Der er også en plads til dig et eller andet sted. Selvfølgelig kommerdu gang igen!

Sister Bonde sagde ...

Tak billedmager - øhhh fit for fight? Selføllerlig er der da plads - på plejehjemmet :D

Anonym sagde ...

Øv, hvor er det ærgerligt! Før eller senere er jeg sikker på at du finder et godt job som du bliver glad for. Men lige nu kan jeg altså godt forstå, at det er lidt træls.

Sister Bonde sagde ...

Bare en lille (stor) smule ked af det Jens, men det går over, som så meget andet. Finder nok noget - på ét eller andet tidspunkt ;o) Det er sommer og jeg nyder livet.

Lisbeth sagde ...

...vil bare lige minde om, at buketten er fra OS ALLESAMMEN - glem nu dét med farven (det var blomsterdamen som selv fandt på den). - - Der er så underligt STILLE hos os nu §;o)
K.h. Lisbeth

Sister Bonde sagde ...

Det var flot Lisbeth - tusind tak for den. Skal jeg komme og grine lidt sammen med jer? Har nogle bøger og film, som skal afleveres :D

Johanna sagde ...

Aj er det allerede overstået. Men hvor er jeg altså bare glad for, at du blev glad for det. Pjew hadada... det varmer en del.

Sister Bonde sagde ...

Desværre ja Johanna - det gik alt for stærkt :D