tirsdag den 1. juli 2008

For første gang

har Jens og jeg en oprigtig konkurrence kørende. Selvom jeg bor sammen med en landmand, så er det BESTEMT ikke der hans interesser er. Heller ikke mine, for den sags skyld. Men i år - kære venner - har vi hver vores kasse med tomatplanter. Nogen tænker nok - i guder - men det er stort det her. Vi har bare ikke forplantningsgenet i os ;o) Men misundelsen over, at se andres fantastisk smukke grønsagshaver, den er der hvert eneste år. Men gør vi noget ved det? Nej.Til venstre ser i Jens balje med 3 tomatplanter, og sørme om han ikke er gået et skridt videre, og har plantet radiser, som også ses på billedet. Min bøtte har 2 tomatplanter, og står inde i hjørnet, så de ikke får så meget vind. Kan ikke ses på billedet :D Det bliver da spændende det her, kommer der overhovedet nogen tomater, og bliver det på Jens eller mine planter først. Følg med i det spændende drama ;o)

8 kommentarer:

Kat sagde ...

God fornoejelse med tomaterne. Jeg hoester hver dag fra mine tre planter. Den ene giver store boef tomater, en giver mellemstore cherry tomater og den sidste giver gule "pear tomatoes". Helt fantastisk.
I oevrigt kan jeg anbefale en "upside down" tomat planter, saa falder frugten af og planten skal ikke stammes op.

Sister Bonde sagde ...

Høster hver dag - HØSTER HVER DAG - kat, vores planter er næsten lige kommet op. Du må ikke gøre, så vi fuldstændig mister modet :D
Li'som mine valmueplanter. I alle andres haver er de afblomstret, mine er ½vejs oppe af jorden.
"Upside down" - lyder som en plante for os. Den må vi ha - til næste år ;o)

jensdrejer sagde ...

Jeg glæder glæder mig også til mine tomater. Planten er vel omkring 1½ meter høj og allerede en del blomster. Derudover har jeg en stor krukke med ærter.... Joh, det gror skam også på min lille altan.

Sister Bonde sagde ...

Ejjjjj Jens - jeg dobbeltglæder mig også, mine er vel omkring 45 cm. Men vi skal nok nå det skal vi.

jensdrejer sagde ...

Hov - jeg havde ikke lige set alle de fejl..........Ups!

Sister Bonde sagde ...

Hvad for nogle fejl? Er det ikke kun vidunderligt, at glæde sig dobbelt - det syns jeg.

Kat sagde ...

Hejsa,

Proev at se her:
http://www.hammacher.com/publish/67403.asp?source=google&keyword=upside+down+tomato+planter&cm_ven=NewGate&cm_cat=Google&cm_pla=OutdoorLiving&cm_ite=upside+down+tomato+planter

Sister Bonde sagde ...

Godt nok smart Kat - det må vi simpelthen prøve. Tak for fint link.