mandag den 30. juni 2008

Lige pludselig

var der voldsomme kræfter, som trak i hans krop. Han måtte bare af sted, selvom han havde bestemt sig for noget andet - i år. Har lige kørt sønnen til stationen, hvor toget vil bringe ham til hans 6. Roskival-besøg.Hans mor bryder sig desværre ikke om, at være i kæmpestore menneskegrupper. Derfor har sønnen fået strenge instrukser om, at tage et billede af Nick Cave. (Ved ikke hvem som er fotograf til billedet) Nøjjjjj, hvor ville jeg gerne opleve ham live, men det må blive en anden gang - på et stille og roligt lille bitte spillested.

Til Anja - kan også godt lide Tom Waits - så kan du lige gruble over den ;o)

9 kommentarer:

Anja ligenu sagde ...

Sister - du er en interessant kvinde er du! Jeg kan godt lide når rammerne sprænges og tingene ikke er forventelige. Sådan har jeg det med dig - du er dig og det er befriende!

Sister Bonde sagde ...

Anja - det ved jeg ikke om jeg er, men jeg har måske en lidt anerledes musik-smag. Dengang - du ved nok - havde alle Beatles, Stones, Doors osv. hængede på deres værelser. Her var det "10 years after", Joan Armetrading, J.J.Cale - i den dur. Har fortsat en stor lp-samling, af de 2 sidst nævnte.
Men tak for dine smukke ord ;o)

Lisbeth sagde ...

Hej Sister!
Min datter forærede mig en cd med Nick Cave for et par år siden, den er jeg ret vild med (stille sange).Og ved du hvem der er hans store forbillede? JOHNNY CASH!! De nåede endda at indspille sammen ;o)
- nå, kommer du og afhenter dine briller (bibl.) jeg er jo på kontoret i formiddag, ved du!
hilsen fra Lisbeth

Sister Bonde sagde ...

Hej Lisbeth - så er vi da nogle stykker, som godt kan li ham Nick. Jamen så kan det jo næsten ikke blive bedre, når han har Johnny i ryggen ;o)
Kommer nok forbi på torsdag, skal til et møde, så det bliver mellem 13 og 15. Må jeg fortsat låne den der dvd, du ved nok :D

Lisbeth sagde ...

Ja... var det "te med musollini"??
skal prøve, at huske den på torsdag.

Shabby - Marianne sagde ...

han får jo godt vejr den unge mand. Jeg har aldrig været til disse festivals :-(

Sister Bonde sagde ...

Lisbeth - det var lige, hvad det var, glæder mig til at se den. Vi ses ;o)

Har jeg heller ikke Marianne - det er for voldsomt for mig. De har da også fortjent godt vejr, med det de oplevede sidste år. Hold da op, hvor det regnede.

Anonym sagde ...

Nick Cave og Tom Waits??? Det var en overraskelse! Jeg kender dem faktisk ikke, men har en fornemmelse af at det er sådan lidt voldsom musik.

Sister Bonde sagde ...

Hvis du ikke kender dem Jens, så kan jeg berolige dig med, at din fornemmelse er forkert. Lyt til dem - stille og rolige og ikke mindst SJOVE.