mandag den 30. juni 2008

Det værste er

næsten, at man ikke kan lugte sig selvog roserne, krydderierne, natcremen, Jens, maden, havet osv. Nu er det over et år siden den forsvandt - lugtesansen - håber fortsat på et comeback.
Farmors rose blomster helt vidunderligt, så nu er det med, at holde den nede, har lovet det.Har lige været ude og stikke "fingeren" i jorden, den gik 23 cm. ned. Utroligt der fortsat er noget, som er grønt.

5 kommentarer:

Lotten sagde ...

Krydser fortsat også fingre for at du igen får fornøjelsen af den mangfoldighed af dufte, vi omgiver os med.
Læste lige i dag, at 17000 danskere lider af noget man vel kan kalde det modsatte, nemlig at de bliver syge af dufte...
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/levevis/article531978.ece

Jeg ved ikke, hvad der er værst...

Sister Bonde sagde ...

Lotten - de læste jeg også, og jeg ved de har det forfærdeligt. Du kan ikke færdes ret mange steder, uden at blive bombaderet med folks dufte og så meget andet.
Tror trods alt - at de har det meget, meget værre.

NILLE sagde ...

Efter en tur hjem i sporvognen i myldretiden i sommervarmen, så... men det kan jeg jo klare med en diskret lille tøjklemme. Jeg kan godt forstå, at det ikke må være sjovt... forhåbentligt kommer det igen!

et cetera sagde ...

Det gør den - kommer igen - jeg er jo ekspert med mine erfaringer med langvarig fraværende sans ;-)Desuden har jeg lige tænkt på det der med duftallergi - yngste har været i bad og har efterflg. "parfumeret" sig - og jeg blev faktisk skidt tilpas med kvalme og hovedpine over de liflige dufte fra hende - det er (også) noget skidt ...

Sister Bonde sagde ...

Hvis de har de samme smarte tøjklemmer i Bruxelles, som i Frankrig Nille - så vil du se yndig ud.

Et cetera - du er min monsterstoretrøster og håber bare så meget - fortsat - at du får ret.
Kan ved gud grød heller ikke klare Malenes tunge parfumer, det går bedre nu, hvor hun er flyttet hjemmefra ;o) Og så selføllerlig at jeg ikke kan lugte noget :D