torsdag den 17. juli 2008

Hospitalet kalder

- Bispebjerg - min speciallæge i hudsygdomme, har opgivet mig.Nu er det jo, at man burde være temmelig ked af det. Efter 3 års forskellige behandlinger (I som har læst med all the way - ved, at det er ALT der er forsøgt), sender hun mig nu af sted. Kan ikke mere, ved ikke mere, kigger på mig med store øjne og sukker dybt.

Fodvorterne og en enkelt genstridig én på tommeltotten, har vundet, de vil ikke under nogen omstændigheder, forlade denne krop. Kære læser, du behøver ikke at komme med gode råd, de er afprøvet. Har drukket hømopatiske drikke, gået med hvidløg og flæskesteg på foden, spansk fluegift, hudkræftbehandlinger, isninger, kirurgiske indgreb, salver, cremer, piller - you name it - jeg har betalt, og sejler videre i min lille andedam.Et eller andet sted, kan man jo sige, jeg ikke er syg - bobobobob - men de smitter jo (de svin ;o). DERFOR fortsætter kampen mod denne sindssyge virus, som har sat sig på tværs i mit indre univers - øhhhh, nå ja. I Danmark er der behandlingsgaranti. Når man bliver henvist til et hospital, skal man have en tid inden for 1 måned. Jeg blev henvist for 2 mdr. siden, fået brev i går, med datoen: 17. november 2008. Det er da hurtigt, ovenpå den strejke, der har været. Der må da være nogen, som er meget, meget vigtigere end mig. Skulle jeg ringe og sige, jeg godt kan vente til 2010?

12 kommentarer:

Sifka sagde ...

Har du prøvet...najr, jeg driller, for jeg kender selv til alle de gode råd, som jeg gennem årene har fået i forhold til min hudlidelse. Jeg ved at det er velment, men man bliver efterhånden lidt lang i blikket, ikk'? Og det koster formuer i medicinske og ikke medicinske præparater.

Nåmen, når det nu er sagt, har du så egentlig prøvet, at sælge dem for en krone;)

Sifka sagde ...

...kender det selv fra alle de... skulle der stå:)

Sister Bonde sagde ...

G'morn Sifka - det var da det dejligste forslag længe. Det lover jeg dig, at prøve, måske sælge til Berliner-cyklisterne, så kan de tage dem med derned :D

Det ER nemlig velment, med forslagene - det ved jeg.

Kom så igang sagde ...

Min datter fik også brev fra sygehuset i går ang undersøgelse af hjertet(nok ikke alvorligt)hun fik en tid den 4 november 2009 nej jeg har ikke skrevet forkert

Madame sagde ...

Åh, jeg grinede altså af Sifkas indledning ...
Men jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det er noget af en prøvelse - og jeg afholder mighelt fra gode råd.

Sister Bonde sagde ...

Conny - det må være en fejl - hun må søge et andet hospital, det er hendes ret.

Madame - ja, den var god og uprøvet - tak for din indsættelse :D

Anonym sagde ...

Jeg har aldri hatt det selv, men det har ett av mine barn. Jeg tror aldri det har falt henne inn å gå til lege med den. Den er jo bare der. Hun gnir den inn med noe remedier fra apoteket, så skjærer hun den bort, - og så blir hun etter lenge, lenge kvitt den, - men så kan den komme tilbake. Sånn er det vel med virus. Har de først funnet ut at de vil rigge seg til og ha en bolig i din kropp, så blir de ofte der så lenge det passer dem, og det kan i utgangspunktet bli hele livet hvis du har en gjestfri kropp.

Sister Bonde sagde ...

Livetleker - tusind tak for din kommentar og velkommen til bloggen. Du har fuldstændig ret, virussen hygger sig i min krop nu gennem 14 år eller er det 15 snart.
Jeg er og bliver meget gæstfri :D

Anonym sagde ...

Hvor er det trist. Jeg kan godt forestille mig hvor frustrerende det må være i længden. Det er da også utroligt. I dag kan man kurere så meget og efterhånden kan få skiftet alle reservedelene. Så er det lidt trist at sidde tilbage med det "problem" som de åbenbart ikke kan gøre noget ved.

Sister Bonde sagde ...

Måske er det et luxusproblem Jens - hvad ved jeg - en lille irreterende gave, som datteren bragte med hjem, da hun begyndte til svømning. Jeg skal nok bare acceptere og leve med dem - det er bare svært.

billedmager sagde ...

Det kan være svært med fodvorter også især på en finger. ØV Øv det er noget lort! Men fat alligevel mod. Den giver op til sidst. Jeg havde en der var genstridg fra 1983 til 1987 eller ca der omkring. Til sidst fik jeg has på den med slibning og isninger af den. Men sejt arbejde det er det. Jeg

Sister Bonde sagde ...

Mine kører på 14.ende år, tror ikke på at de nogen sinde opgiver - desværre.