mandag den 14. juli 2008

Man kan altså

blive helt i tvivl:Men det er altså en meget længe ønsket drøm (kan man skrive det?), at få malet den bagvæg. Men i guder - den bliver mørk. Nu duer den mørke sengegavl, rammerne på billederne, de nye sengelamper - da ikke. Uhhhh, det bliver lidt spændende det her. Loftet skulle måske have været malet hvidt først - hmmm, det må blive i morgen - måske ;o)

Frydefuld barfodsdans har ytret ønske om at se "drivtømmer"-lampen i stor størrelse, det får hun hermed opfyldt. Har lige hørt fra Katrine fra Collect, at det IKKE er en design-lampe. Åhhh, nej, kan da ikke ha sådan noget stående i min stue :D

Er bare så superglad for den.

4 kommentarer:

Lene sagde ...

:-) din stakkel, er det slet ikke en designlampe? :-)

Hvad med en lys firkant midt i al det mørke? det har jeg set i bladene, så må da være in :-)

Du er altså flittig sister, jeg er vildt imponeret.

Anonym sagde ...

design lampe eller ej...det gør den altså ikke mindre pæn..men hvis du bliver træt af den, så snup den med til næste blogmøde, der skal nok være en der .... :-)

Sister Bonde sagde ...

Næææææ - Anne den går ikke - synes simpelthen den er et lille stykke kunstværk, som passer super-godt til keramikken.
Du må en tur ind til Katrine i Collect :D

Sister Bonde sagde ...

Jeps Lene - sister bonde uden design-lampe - har man hørt mage :D

Nej det går ikke med det lyse, men lad os nu vente og se til det er tørt og tingene sat på plads. Ellers er det da bare at male over igen.

Lene - jeg er ikke flittig - jeg har ikke et job, dermed tiden til dette. Kommer gerne og maler hele din hytte og rydder op i skabe og skuffer. DET er jeg god til, bare spørg min "rejse-veninde". Her brugte jeg en hel dag på at rydde ud, og forlangte, at hvis hun fik lyst til at købe nyt, skulle der noget gammelt ud.
Er hård - men blød og retfærdig ;o)