mandag den 14. juli 2008

Nå, sådan siger

jeg bare, så blev det da lige klaret:Nu skal der virkelig hives kraftigt i de små nakkehår, for at tage sig sammen til at male loftet. Bliver nok ikke i morgen alligevel :D

13 kommentarer:

Anemone sagde ...

God kveld Sister..., å gud !! det ble bra lekkert !! fargen bel 110 % vellyket, og kjempestilig. Godt og mørkt sove der, blir det nå, og fargen er jo så moderne og "in" akkurat nå også. Som om en egentlig bryr seg om det...?! , men hovedsaken er jo at en liker det selv da, selv om en sikket blir litt påvirket av ting men ser rundt seg.

Lampen skjønner du sikkert jeg falt helt for .-)))) og ja, kanskje går det da an å prøve å lage en selv også. tror ikke det er så vnskelig om man har en stakelampe tilgjengelig.

Svaret på konkuransen ja.... en dame av 2 gjettet rett, og svaret er skrevet helt først i innlegget .-)))

Lisbeth sagde ...

... jeg synes det ser "knaldhamrende" godt ud! Det gør ikke spor, at gavl og lamper og rammer er sorte ;O) Kan I mon stadig læse i sengen? (ellers må der større watt i).

Irene sagde ...

Sådan!!! Det ser flot ud, men jeg kun ne slet ikke sove i sådan et mørkt rum. Mit soveværelse skal være lyst og let og helst uden gardiner, så lyset kan strømme ind på min skønhedssøvn! I det hele taget, så er mit hjem hvidt på vægge og lofter med trægulve og masser af vinduer og lys, jeg bliver sort som kul indeni i mørke ...

Sister Bonde sagde ...

Anemone - for dælen da - endelig kommenterer du den lampe. Jeg har ventet og ventet og ventet på dig. Du er jo experten i den slags lamper - sammen med Gundam. Uhhhh, det glæder mig, at du kunne li' både den og farven. Skal lige vende mig til det.
Tak for dine ord - du snille lady.

Nu læser jeg ALDRIG i sengen om aftenen Lisbeth - kun om morgenen - så deeeeeet. Her behøvs ikke flere watt :D

Tusind tak Irene. Vi har ingen gardiner i huset overhovedet. Lys, lys og atter lys. Derfor tør jeg godt det her - på en enkelt væg. Der er jo hvidt over det hele i resten af huset. Nå ja - lige med undtagelse af det sorte køkken og det sorte gulv i entreen. Men nu tror jeg også at det snart er slut :D
Tak for din dejlige kommentar.

Valdemarsro sagde ...

Det ser vildt godt ud, Modigt og meget stilfuldt!
-og så er jeg altså ret vild med din drivtømmerlampe!!!

Donald sagde ...

Flot og ret godt set at en mørk væg med det tilbehør fungerer.

Men du har jo også sans for de visuelle indtryk.

Sister Bonde sagde ...

Hvor dejligt Valdemarsro - for netop modet, var ved at svigte, som du kan læse nedenunder.
Er bare så glad for den lampe. Du må ind i hendes butik, den er skøn. Hun forhandler vist også nogle sunde "ting" - du ved ;o)

Donald - det er jeg ofte blevet beskyldt for - men den tager jeg meget positivt til mig :D
Tak skal du ha'.

Madame sagde ...

Det er blevet helt utroligt flot, Sister! Det er lidt sjovt, at for nogle år siden skulle alle vægge være hvide - men nu længes vi efter noget andet.

Hvor er du effektiv, det må Jens da sætte meget pris på :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak, tak Madame - jamen resten af huset er jo forsat hvidt ;o) Men tænk dig, i går sagde Jens: Hvad med den der væg, kunne den ikke også være flot i den farve?
Så here we go - det er i kontoret.
Det ved jeg ikke om han gør, tror mere han er nervøs, for hvad der sker, når jeg nu går hjemme :D
Det kan jo gå hen og blive dyrt.

jensdrejer sagde ...

Ja, det er virkelig flot. Jeg bliver helt misundelig. Gid jeg kunne finde ud af den slags. Øv, jeg er bare så håbløs og jeg har overhovedet ingen fornemmelse for stil.

Men er du helt sikker på at loftet skal males? Jeg synes egentlig det ser meget godt ud. Det er lige lidt lysere end væggen og jeg synes det skaber lidt modspil til væggen.

Sister Bonde sagde ...

Du er da ikke håbløs Jens - bare se at komme i gang. Synes egentligt det ser helt maskulint ud, så det må være lige noget for dig :D

Ved du hvad, giver dig helt ret mht. loftet. Sønnen mener det samme, og så elsker han at ligge og få noget ud af knasterne ;o)
Jeg stiller det lidt i bero mht. at male.

NILLE sagde ...

Det er supersuper smukt - jeg er helt vild med det! Gid jeg kunne gøre det samme... men må ikke i en lejelejlighed! Det står bare så godt til billederne!

Sister Bonde sagde ...

Jamen dog Nille - tusind tak - det glæder mig da helt vildt. Må man virkelig ikke male i en lejelejlighed??????? Det forstår jeg ikke helt. Hmmmmm.