mandag den 7. juli 2008

Møde nr. 2

I dag gælder det A-kassen kl. 13, som har flyttet lokaler fra Vordingborg til Nykøbing F. Det bliver dermed en tur på 44,4 km. x 2, hvor det før var 16 km x 2. Godt man har bil, gps og håndører til diesel. Havde tænkt på at ringe, og spørge A-kassen, om der var nogen herfra, som jeg kunne ha med i bilen. Men tror jeg tager derned noget før, og går rundt og kikker lidt på byen, kender den nemlig ikke. Så kan jeg altid tage nogen med hjem ;o) Det er stort set ikke til, at komme rundt hernede, med de offentlige transportmidler. Eller jo det er det, men man skal nok nok have rigtig, rigtig god tid, eller tage af sted dagen før.Billedet forstiller min lille keramikfugl i aftenlys. Det er Kirsten Hindhede, som har lavet den. Besøg hende, hvis din vej falder forbi Middelfart, hun er godt nok spændende. Har omtalt keramikkerne i Middelfart før, hvis du har tid og lyst, kan du læse tilbage her.

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Pøj pøj med dit møde med A-kassen i dag, Sister! Det er noget af en rejse, de sender dig ud på - men hvis du kan få en bytur ud af det, er det måske ikke så galt :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak Madame. De arbejdsløse sky elementer, har jo GOD tid, det må være derfor :D
Glæder mig til at se byen, har hørt den skulle være meget "sød".

Shabby - Marianne sagde ...

Det lyder som en fuldtidsbeskæftigelse at skulle til A-kassen. Jeg håber at byen var værd at besøge :-)

Sister Bonde sagde ...

Marianne - jeg var rasende, det var ikke et stormøde (som jeg troede), men bare mig og en dims. I guder, at skulle køre 88,8 km. for INGENTING - sindssygt.
Dejlig by - fik købt skønt tøj, for ingen penge :D

Shabby - Marianne sagde ...

Næste gang tager jeg med.... så kunne der da komme noget godt ud af det, ha ha

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige, hvad du ikke gør, der er for langt søde Marianne ;D

Anja ligenu sagde ...

Det lyder bare fuldstændig vanvittigt at sætte folk til at køre så langt for et møde i A-kassen! Jeg ved godt at det er uden for København, men alligevel;-) Næste gang må de sgu da gi' et telefonmøde Sister!

Sister Bonde sagde ...

Simpelthen Anja - vanvittigt - sagde også til dimsen, at det kunne vi vist godt ha klaret over telefonen. Men sådan var/er reglerne fra ham der der hr. Hjort Frederiksen. Hmmmmmm.