søndag den 24. august 2008

Det er så

dejligt, når nye "seere/læsere" giver sig tilkende, og skriver en kommentar. Det gør mig virkelig glad. Men nu er jeg altså kommet i et dilemma, for Lisbeth, som skrev, har en internetbutik med lamper og her fandt jeg jo lige den, som jeg har ønsket mig, siden den kom frem:Alle ledninger nede i lampen, og så har du mobil, kamera osv., som lige skal have lidt strøm, liggende ovenpå. Det er ski da smart. Den skulle stå på reposen på trappen, give lidt lys, og så kunne man oplade, når man gik forbi. Men, men, men den er kr. 100 billigere i et andet lampefirma, hvad gør jeg så?Er jeg loyal og støtter mine supporteres eller sparer jeg penge?

Det bliver ikke til meget bag skærmen i dag, besøg af vores venner fra Frankrig, så det må altså godt blive bare lidt bedre vejr. Det var da helt vildt så meget regn vi fik i går.

12 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg er spændt på, hvor du køber den geniale lampe. Og så kan jeg se, du skal til Amsterdam - hvor lyder det bare dejligt. Ha' en god søndag med gæsterne :-)

Sister Bonde sagde ...

Madame - det er jeg da også spændt på, men folket må tale først :D
Skal ikke til Amsterdam - endnu - først lige brokke, brokke og klage og ringe og skrive først. Giver ikke kr. 1600 til gebyr, for at skrive et andet navn på en billet. Nægter det pure.
I lige måde god søndag og hils.

Anonym sagde ...

Jeg har faktisk samme problem lige for tiden. Mit problem handler om lidt flere penge, så jeg har bestemt at jeg handler hvor det er billigst. Jeg ville utrolig gerne støtte en god butik, men jeg er simpelthen nødt til at spare. Jeg har lidt dårlig samvittighed, men jeg synes egentlig ikke at jeg har noget valg.

Sister Bonde sagde ...

Det er svært Jens, for hvem vil ikke spare penge, det vil alle - tror jeg.
Det er bestemt ikke noget, at have dårlig samvittighed over :D

Stine sagde ...

Idéen er voldsomt god. Men jeg har lidt spekuleret over, hvad man gør når man lige skal bruge den ene oplader et andet sted. Jeg har efterhånden set dem i mange udgaver, men den du har billeder af er rigtig flot.

Jeg forstår godt dit dilemma, men jeg er sikker på, at du nok skal løse det ;-)

Sister Bonde sagde ...

Er det rigtigt Stine - har du set andre? Synes nemlig heller ikke lige det var den her, men den er flot, også fordi den er af glas. Det tiltaler mig meget.
Vi finder en løsning - helt klart.
Hvis du skal bruge opladeren et andet sted, tager du den vel bare op af lampen ;o)

NILLE sagde ...

Den ser superlækker ud - selvom jeg ikke helt har forstået konceptet må jeg nok indrømme... må se om jeg kan finde den på nettet! Jeg ville nok spare pengene - sådan er det jo! Så er der penge til noget andet...

Anonym sagde ...

Hvis det er noen jeg kjenner personlig, så er det ingen tvil. Jeg handler hos henne og taper 100 kroner.

Er det hos noen som bare tilfeldig kom forbi, en bloggkommentator eller en kollega, - ja, så handler jeg der det er billigst.

Årsak: 100 kroner er en superbillig pris å betale for å gjøre noen jeg er glad i glad.

Sister Bonde sagde ...

Nille - du lægger alle dine ledninger ned i beholderen. I låget (på bagsiden) er der plads til en 5 - 6 stik. Op gennem det lille hul, fører du ledningerne, og så kan du bare finde den, der passer :D
Tror også jeg vil spare pengene.

Hege - det er én som har skrevet én gang på min blog, men jeg ved jo ikke, hvor meget hun ser med. Kender hende overhovedet ikke.
Og du har helt ret, 100 kr. er ingenting, for at gøre folk glade :D

Lisbeth sagde ...

Har selv Multipot fra Rotaliana stående. Er meget glad for den, omend man skal være opmærksom på at det drejer sig om en lampe som giver LEDlyskildens lidt kølige skær fra sig. I en gang el.l. er den super. Dog er den (synes jeg) mindre velegnet til eks. en stue hvor man ofte gerne vil have et varmt lys.

Ift. hvor du køber lampen henne. Jeg er sikker på, at vi kan prutte os frem til en tilsvarende pris på lampen. Du kan droppe mig en mail (kontakt@rifraf.dk), og så finder vi ud af det.

Havde i øvrigt ellers besluttet mig til, ikke at reklamere vildt og voldsomt for min butik - er dog kommet lidt til det alligevel kan jeg se. Håber i vil bære over med mig :)

Sister Bonde sagde ...

Lisbeth - forstår overhovedet ikke din sidste sætning: Håber I vil bære over med mig.
Den må du nok være sød at forklare ;o)
Tusind tak for din "prutte-tilbud", sender mail til dig, når jeg kommer så langt :D

Lisbeth sagde ...

Det er bare det, at jeg nødigt vil nævne min butik alt for meget, når nu formålet bare at hyggeskrive lidt. Det var såmænd bare det.