lørdag den 23. august 2008

Har lige fået

et totalt superduper tilbud. 2 stk. flybilletter til Amsterdam på fredag - hjem søndag - GRATIS. Det er min bror og hans kæreste, som ikke kan deltage i ironman alligevel, så billetterne er mine. Nu skal der tænkes og der skal findes én, som vil rejse med mig. (Jens vil godt :D Men inden skal navnene ændres på billetterne, og ved I, hvad Sterling tager for den lille bitte proces?Kr. 1.600. Det er fuldstændigt sindssygt, det er jo det samme som 2 stk. flybilletter til f.eks. London koster. Der skal fares til tastaturet, der skal skrives brok, brok, brok og klage skal der. Jeg er så rasende, det hører da ingen steder hjemme.

19 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg har måtte slippe flybilleter pga. disse dyre adm. gebyrer. Skal du og Jens så deltage i en ironmann for så tager jeg til Amsterdam...

Sister Bonde sagde ...

NAJJJJJ Marianne - det skal vi ikke, men lad os se om vi kommer af sted. Har eddermanme osv. ikke lyst til at betale så meget, for at få tastet et andet navn på billetten.

Donald sagde ...

Tak skal du have et gebyr! Det må være fordi de ellers har det så dårligt økonomisk - så er de nødt til at sætte prisen op hver gang de kan gøre det uden at tabe en billet. Den er jo solgt én gang, må resonnementet være, så hvis Sister skal til Nederlandende må hun jo bare købe en anden billet, tror du ikke det er sådan, de tænker?

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Donald - det er total uhørt. Ringer og "taler total dunner" på mandag. Her lørdag/søndag er det weekendarbejdere. Ikke noget forkert i det, men jeg skal højere op i hiakiet. De skal få skal de. Sister er i krighumør.

Anonym sagde ...

Det er da fuldstændig absurd. Jeg fik virkelig et chok da jeg så prisen. Men de tjener nok en hel del penge på den måde og det er måske grunden til at de også kan sælge mange billige billetter. Så skal pengene vel hentes hjem et andet sted.

Sister Bonde sagde ...

Du har sikkert fuldstændig ret Jens - men absurd - det ER det.

NILLE sagde ...

Det er helt urimeligt - men de er strikse med deres regler! Men det kan du jo næsten få nye billetter for!? Jeg håber, at det lykkes for dig uden så store omkostninger ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nille - det vidste du åbentbart? Jeg er helt og aldeles rystet. Tænk at tage så mange penge, for så lidt. Hører ingen steder hjemme.

Man bliver bare så sur, når man nu står med 2 "gratis" flybilletter, for der skal jo også bestilles hotel osv. osv. Næjjj, må nok hellere blive hjemme.

Johanna sagde ...

What.. aldrig har jeg hørt noget så sindsygt. Må de i det hele taget det?

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Sikke noget hoe - held og lykke med dunnertalen. Jeg haaber den hjaelper.

Og saa til noget HELT andet. Jeg modtog dine smukke valmuer i dag. TAK TAK TAK!

Sister Bonde sagde ...

Johanna - god ide, forbrugerrådet, skal med - helt sikkert.

Tina - det gør den sikkert ikke, men jeg gør et forsøg - nemlig.

Selvtak, tak, tak :D

et cetera sagde ...

Hold da op - DET vidste jeg ikke! Det er helt urimeligt da - håber virkelig, virkelig at du får det på plads! Du trænger til at lære Amsterdam noget bedre at kende ;-D

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - håber jeg da også. Synes du jeg trænger til det? Har da været der før, altså, altså. Men man kan da aldrig få nok af den by eller Rom eller Paris eller ;o)

conny sagde ...

Jeg er bange for, at det er sådan det er. Jeg har i flere tilfælde på mit arbejde skullet ændre navn på flybillet, men det er som oftest det samme som at bestille en ny billet. En billet er udstedt til én - og kun én - person, og navnet skal stå som i passet, ellers kan du også blive afvist. - Og i disse "terror"tider er flyselskaberne/lufthavnene jo meget strikse. Især ved billigbilleter og især hvis man skal til USA eller via USA. Men det bliver spændende at høre, hvad du får af svar.

Sister Bonde sagde ...

Conny - det er muligt, at sådan er det, men, hvorfor skal det koste så meget. Tager fat i forbrugerrådet i morgen og Sterling. Nemlig

Grønlandsposten sagde ...

Kender flyselskaber, hvor navneændring ikke er muligt. Når først billetten er købt og betalt, kan intet ændres. Og skal man ikke bruge den alligevel, gælder det om at have en god rejseforsikring, for billetten er tabt. Og der er ikke noget at gøre.

Håber du havde mere held hos Sterling.

Sister Bonde sagde ...

Jamen, jamen, jamen velkommen grønlandsposten. Hyggeligt med nye, eller dejligt :D
Ville først ha fat i Forbrugerrådet, og DET er svært. De har kun åbent mellem 9-12 og der er ventetid konstant. Derefter Sterling.
Men tror du har helt ret, der er ikke noget at gøre. De har tegnet afbestillingsforsikring, men er jo hverken alvorligt syge eller døde.

Grønlandsposten sagde ...

Tak tak Sister. Måske ser du netop nu Kontant på DR1, udsendelsen handler om netop flybilletter og der er mange skrækhistorier om billetter, der ikke kan ændres.

Sister Bonde sagde ...

Jens så det Grønlandsposten - så det var jo superaktuelt. Vi købte tur til Rom i maj måned af Sterling, nu bliver det efterhåndende spændende, om vi kommer af sted til oktober.