fredag den 22. august 2008

Mod vest

løber 4 - 5 harer og leger, mod øst står et rådyr og spiser grene (desværre ikke tæt nok på os ;o), har set 3 havørne svæve i de varme luftstrømme, lige op over mit hoved, plukket 1,2 kg. brombær. Kl. er 19:55 og der er bare så stille, så stille. Har fjernet de visne valmuestængler og ærger mig over, at der ikke lige var lidt salatfrø. Kunne ha været godt, at lægge ned i den skønne muld nu. Og alligevel og på trods af alt dette, vil Jens flytte.
Der kommer et hus til salg nede i havnen, med den her udsigt:Det er ikke kommet på nettet endnu, så prisen må vi gætte på. Men håber inderligt det bliver solgt, inden vi overhovedet kommer til. Gider simpelthen ikke flytte igen, selvom vi har den nabo, som vi nu har. Vi tager lige en dag af gangen :D

10 kommentarer:

Anemone sagde ...

Må innom å ønske damen en riktig god helg :-)
Her er det "full rulle", foørste uke på jobb eter ferien er over, og du og du så trett en er. nei, en skulle feriert året rundt.

klem herfra til deg.

Sister Bonde sagde ...

Du må holde ferie året rundt Anemone, og så må hingsten sørge for varme og mad ;o)
I lige måde klem til dig.

Shabby - Marianne sagde ...

Husk at drømme koster ikke noget :-)

Sister Bonde sagde ...

Det har du ret i Marianne - men de kan også blive voldsom dyre :D

ingedk sagde ...

ja ja men man kan nu godt flytte et stykke med den udsigt in mente,
eller hvad ? og så slipper du for de høje træer som vælter op inden længe

Sister Bonde sagde ...

Der kan vel blive sat vindmøller ude i vandet Inge - vi er åbentbart ikke så heldige med vores valg af nabo.
Men udsigten er pragtfuld, der var bare meget støj fra bilerne på broen.

Anonym sagde ...

Jamen begge steder lyder da ret fantastiske - selv om I har naboproblemer. Jeg kan godt forstå at Jens er fristet, men jeg ville nok lade mageligheden sejre.

Sister Bonde sagde ...

Jens er i den grad fristet, fordi han har sin lille båd, og der er egen bådebro til dette hus. Men altså, jeg orker det ikke. Har flyttet lige lovlig meget i 2000. Men man kan aldrig vide, har lovet at tage med ned og se det, hvis der kommer "åbent hus".

et cetera sagde ...

Det er da helt vildt hvad her kan ske - bare fordi man har computernedbrud i et døgns tid og ikke er på - så vender verden (næsten) 180 gr. her - den ene fantastiske ting efter den anden... Spændende - MEGET spændende med sønnike! Måske var flytning den endegyldige løsning på naboproblemet? På den anden side er det forfærdeligt hvis man skal "trænges væk" fra et sted man ellers er lykkelig for/i ... -Bortset så lige fra de gode og spændende ting - så blev jeg jo forfærdelig bange ved at læse at Malene havde været så tæt på knivstikkeri - gud ske - GUD SKE - lov, at hun ikke var "involveret" :-(

Sister Bonde sagde ...

Det bliver spændende et cetera, men han kom da i gang, og det er positivt.
Nej, man skal nemlig ikke lade sig kue, håber at vi får noget ud af vores forening - snart :D
Malene skal på job i dag - der - så det bliver temmelig spændende.