tirsdag den 5. august 2008

Gaveengel

Den eneste i min familie (altså ud over den allernærmeste), som altid får gave til fødselsdag og jul, er min kusine. Opgaven går ud på, at finde noget helt specielt, og gerne noget med engle. Helst nogen, som man ikke ser til hverdag, sjove, spøjse, ikke normalt udseende engle, som nogen mener de ser ud. Denne gang ramte jeg total plet:Købte ham i Berlin i nov./dec. sidste år - spørg lige, om det var svært, at vente med at overrække gaven? Og hvor blev hun bare glad for ham, at nu skal der findes en smuk gammel osteklokke, som bliver hans hjem. Lyder ret godt og sjovt. Nu har hun bare ét kæmpe dilemma, for nu skal der overgås, og det bliver svært :D - hæ - venter spændt.

4 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Sikke en fed tradition med de engle - ham adonis er da for skøn og en osteklokke vil være det perfekte hjem til ham :)

Sister Bonde sagde ...

Helle - kusinen har også fundet mange spændende tryk/billeder til mig i udlandet samt tørklæder. Har aldrig købt et tørklæde - tror jeg nok :D
Til jul, fik hun en pude, som jeg selv havde syet (yes), med det yndigste englestof fra Avignon - udenom.

Helle K. sagde ...

Det lyder fantastisk - sikke en kreativitet.
Jeg har haft lidt af det samme med min svigerinde - hun er vild med frøer. Så jeg har ofte foræret hende frøer - både grimme, søde og små og store. En overgang gættede hun altid på en frø, hvis jeg havde en gave med.

Sister Bonde sagde ...

Sådan skal det være - sjovt - og alligevel: vi kan gætte det :D