tirsdag den 5. august 2008

Nu er det nu

Sønnen skal for første gang, prøve at surfe, mon hans fødselsår bringer held. Har fået lov at låne bræt fra nabosommerhus, hvor det altid har lyt: De har det hele. Men skønt, at de vil dele.
Jens er sejlet ud til ham, for det går nemlig stærkt, med at komme væk. Nu kan mor sidde trygt her og se på: Nu er han oppe og nu er han nede og nu er han osv. osv. osv.

8 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Hvis jeg var ung og fit, så kunne jeg også tænke mig at prøve :)
Godt af far er sejlet ud - så er man mere tryg i starten.

Sister Bonde sagde ...

Og de er kommet retur Helle - godt trætte - men sønnen ikke uden mod, til at komme ud igen. Det kræver bare så sindssyg mange kræfter, så hvile skal der til.

Anonym sagde ...

Øv, jeg havde skrevet sådan en lang kommentar og så blev den bare slettet....Dette bliver altså den korte version.

Jeg synes det er vildt sejt at sønnen bare kaster sig ud i at surfe. Og så i sådan en storm. Det synes jeg er modigt - og lidt farligt. Godt at farmand passede på ham. Og så havde han jo en grund til at komme ud i båden.....

Det lyder som en dejlig ferie - trods vejret!

Anonym sagde ...

Så fint at han fikk låne utstyr. Da våre barn var små ville de aller helst beholde det meste for seg selv. Da innførte vi en familieleveregel: Det er ingen vits i å eie noe ma ikke vil låne bort. Det synes jeg fortsatt er en god regel.

Sister Bonde sagde ...

Jens vi har det herligt og solen skinner fra en skyfri himmel. Der er ALTID godt vejr i sommerhuset :D Det var nu en lånt kajak, som Jens brugte. Vi har meget herned, som kan og må lånes - herligt.
Øv mht. den lange kommentar, men den korte er da også kærkommen ;o)

Åhhhh - hvor er det godt Hege - slik skal det være :D

Lotten sagde ...

Det får mig sådan til at mindes mine egne første usikre ture, da jeg lige havde købt mit bræt tilbage i begyndelsen af 90'erne. Jeg har siden solgt det igen i erkendelse af, at døgnet kun har 24 timer. Men det er en FED sport!!! (JA, jeg har noget med vand, men det kommer vist ikke bag på nogen længere)

Donald sagde ...

Det må være en fed fornemmelse, men også svært at holde balancen. Har engang set en, som blev ved med at vælte. Ligner det cykling? Når man har fået farten og "ratfornemmelsen" kombineret med vægten i kroppen, så kører det automatisk?

Sister Bonde sagde ...

Dejligt at mindes Lotte og i dag er der overhovedet ingen vind, men så kan han vel træne balance :D

Her Donald - væltes hele tiden - men der landes blødt. Hvis man ikke lige får stangen i hovedet. Det med fornemmelse osv. må Lotte svarer på - jeg har aldrig prøvet. Men mener ikke det ligner cykling :D